Hærværk mod skole

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra mandag den 16. maj kl. 07.00 til tirsdag den 17. maj kl. 07.00.

Tre ruder blev knust, da der i weekenden er begået hærværk mod Store Heddinge skole på Kronhøjvej i Store Heddinge.
Politiet blev anmeldt om hærværket kl. 11.25 mandag.
Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Greve.
Mandag kl. 12.43 kørte politi og beredskab til motorvejen, hvor der i det sydgående spor var sket et uheld.
En varebil, der blev ført af en 31-årig mand fra Viuf, kørte ad motorvejen og trak ud i den anden vognbane, hvilket fik en anden bil, der blev ført af en 42-årig kvinde fra Kastrup, til at undvige.
Kvinden mistede herredømmet over bilen. To vognbaner blev spærret som følge af uheldet, der heldigvis kun gav materielle skader. Kl. 13.18 var motorvejen igen farbar i alle spor.
Butikstyveri - Greve.
Mandag kl. 14.55 fik Politiet en anmeldels eom butikstyveri i Bilka, Over Bølgen i Greve. De i sagen sigtede personer indfandt sig i Bilka som kunder og stjal 2 stk. sko og 2 stk. solbriller.
Indbrud i privat beboelse - Tune.
Mandag eftermiddag kl. 15.30 indløb en anmeldelse om indbrud i en ejendom på Tinghaven i Tune. Indbrudet er sket i tidsrummet fra søndag kl. 23.50 til mandag kl. 09.00. Gerningsmanden har haft  indgang via havedør og udstigning samme vej. Skuffer og skabe åbnet. Der er stjålet kontanter fra stedet.
Tyveri fra personbiler - Greve og Køge.
Politiet har det forløbne døgn modtaget anmeldelser om indbrud/tyveri fra seks personbiler. Fire af disse er sket i Greve - På Olsbæk Strandvej, i Tjurgården og to på Strand Allé .
De to øvrige tyverier er sket fra biler på Lyngvej i Køge.
Færdselsuheld – Køge.
Mandag eftermiddag kl. 15.45 skete et færdselsuheld på Strandvejen i Køge. Fire biler var involveret i et harmonikasammenstød, hvor en af parterne var teknisk fastklemt i sin bil.
Uheldet gav anledning til store trafikale problemer, da Strandvejen var helt lukket som følge af uheldet indtil kl. 16.30, hvor Politiet igen kunne give trafikanterne mulighed for at passer eulykkesstedet.
En 42-årig kvinde fra Strøby, der var involveret i uheldet, klagede over smerter fra nakken, da hun blev skåret ud fra sin bil. Tilsyneladende kom de øvrige involverede personer i ulykken ikke til skade. Derimod skete der stor materiel skade på alle fire biler.
pm

null

Publiceret 17 May 2011 11:00