Byggeriet af bostedet Åse Marie er i fuld gang. (Privatfoto).

Byggeriet af bostedet Åse Marie er i fuld gang. (Privatfoto).

Protestaktion mod bostedet Åse Marie

Af
Per Møller

En række beboere i Bjæverskov har - i protest mod opførelsen af Bosted for Sindslidende misbrugere i Bjæverskov oprettet en gruppe, der på lørdag den 21. maj kl. 11.00 vil arrangere en protestaktion på center parkeringpladsen i Bjæverskov.
- Initiativ gruppen Stop Åse Marie er blevet oprettet i protest over byggeriet af bostedet Åse Marie mellem ældrecentret i Bjæverskov og Børneinstitutionen Dueslaget. Bostedet skal huse unge sindslidende med misbrugsproblemer. Det er gruppen meget magtpåliggende at understrege at vi ikke er i mod at folk skal hjælpes, men de skal hjælpes de rigtige steder, siger Jeppe H. Lindberg til Lørdagsavisen.dk på vegne af pressegruppen i Stop Åse Marie Initiativet.
- Initiativ gruppens formål er at stoppe dette meningsløse, uigennemtænkte tiltag i Bjæverskov. Gennem advokatbistand, aktioner, samarbejde med de forskellige grundejerforeninger og politisk dialog vil vi have afdækket og løst denne sag så Bjæverskov fortsat kan være et trygt sted at b, firtsætter Jeppe H. Lindberg.
På spørgsmålet om dette initiativs berettigelse svarer Jeppe H. Lindberg:
- Hellere leve i udvidenhed om dét er "så slemt", end at skulle se mig selv i spejlet den dag, hvor der er en eller flere af vore borgere enten får hjemmet tømt, barn forulempet eller det der er være. Det er en risiko vurdering jeg har taget, og gør at jeg giver 110% for at få dette stoppet.
Bjæverskov er en lille by uden politi eller anden infrastruktur til at kunne honorer et sådan bosted. Indbyggerne er er fra 0-90 år, og en blanding af etniske danskere, lokalt opvokset og tilflyttere, der ønsker den rolige idyl, slutter Jeppe H. Lindberg.
 
Læs mere om Initiativet www.stopaasemarie.dk.

Stop Åse Marie i Bjæverskov

Initiativ gruppen Stop Åse Marie er blevet oprettet i protest over byggeriet af bostedet Åse Marie mellem ældrecentret i Bjæverskov og Børneinstitutionen Dueslaget. Bostedet skal huse unge sindslidende med misbrugsproblemer. Det er gruppen meget magtpåliggende at understrege at vi ikke er i mod at folk skal hjælpes, men de skal hjælpes de rigtige steder. Initiativ gruppens formål er at stoppe dette meningsløse, uigennemtænkte tiltag i Bjæverskov. Gennem advokatbistand, aktioner, samarbejde med de forskellige grundejerforeninger og politisk dialog vil vi have afdækket og løst denne sag så Bjæverskov fortsat kan være et trygt sted at bo. Se også www.stopaasemarie.dk.

Publiceret 19 May 2011 14:00