Vidner til overfald søges

Lørdag 14. maj da jeg krydsede Jernbanegade fra Søndergade på cykel, kunne jeg se en mand komme gående på fortovet ved bageren. Jeg stoppede for at købe brød. Manden kaldte på mig og spurgte, om jeg talte arabisk, og jeg sagde nej, selvom jeg kan arabisk.
Og da jeg kom ud fra bageren, spurgte han mig igen, om jeg taler arabisk, og jeg sagde nej. Jeg tog cyklen og gik videre mod brugsen, og manden løb efter mig og blev ved med at spørge mig om det samme. Jeg sagde nej og ville ikke snakke med manden. Så sagde jeg: 'ja, jeg kan arabisk' uden at kigge på ham.

Så fik jeg en kanonstærk lussing på venstre øre og besvimede halvvejs og faldt. Jeg kunne heldigvis rejse mig op og kunne se, han ville sparke og slå mig. Jeg tror jeg besvimede kortvarigt efter sparket. Jeg prøvede at sparke tilbage i selvforsvar. Så gik manden langsomt sin vej.

Jeg ringede til politiet og fik at vide, at jeg skulle følge ham og holde øje med ham. Efter ca. 25 minutter dukkede to politibiler op. Der var tre betjente. De talte med mig og voldsmanden hver for sig. En af betjentene fortalte mig, at manden påstod, at det er mig, der havde voldtaget ham!

De slap mig og manden fri, men fortalte mig, at jeg skulle en tur på skadestuen. Jeg tog på skadestuen, fordi jeg havde meget ondt i venstre øret, kæben, nakken, lænden og hele ryggen.
Så, kære venner, dagliglivet er blevet sådan for nogen! Det er blevet meget nemt for nogen at stjæle, begå hærværk, voldtage, dræbe andre, m.m. Man ringer til politiet, og de gør ikke noget.
Jeg vil gerne høre fra folk, der så episoden i lørdags, eller som selv har oplevet en lignende episode med andre, så vi ikke opleve sådan noget igen. På forhånd mange tak for hjælpen.

Manden var bred, høj og kraftig, men ikke tyk, havde en brun skindjakke uden ærme. Manden var brun og havde sort hår. Han gik ind og ud ad butikker i Storegade, Borgergade og Fredensgade uden at købe noget. Da han slap fri, kørte han i en rød bil.

Publiceret 19 May 2011 11:00