Køge er fortsat et populært sted at bosætte sig. (Arkivfoto: DS).

Køge er fortsat et populært sted at bosætte sig. (Arkivfoto: DS).

Køge er den sjette mest populære by

Køge er geografisk godt placeret på Sjælland, og byen er da også yderst populær blandt de boligsøgende danskere

Af
Martin van Dijk

På trods af den verserende bandekrig og dårlige historier om Køge i forbindelse med Vanilla sagen, så er byen stadig populær blandt de danske boligsøgende. Således er Køge placeret som nummer seks på listen over de 25 mest populære byer i Danmark.
Listen, som er udarbejdet af Boligønsker.dk tager udgangspunkt i de 25 største byer og viser, hvor i landet danskerne ønsker at bosætte sig.
Indekset er udarbejdet med udgangspunkt i danskernes færden på hjemmesiden, hvor man som boligsøgende kan oprette annoncer, så sælgere og udlejere kan tage direkte kontakt til den boligsøgende.
Her er der altså rigtig mange, som ønsker en bolig i Køge, for på trods af de megen negative omtale så bibeholder Køge den sjetteplads, som byen også havde i den sidste undersøgelse.
Mest populær er Taastrup, mens København og Århus lidt overraskende kun indtager henholdsvis fjerde og femtepladsen, og altså kun er en smule mere populære end Køge.
I bunden af indekset befinder Holstebro sig, mens en by som Næstved, der er placeret i nærheden af Køge, indtager en 15 plads.

Publiceret 20 May 2011 10:30