Bo Storm og Marcel Rømer må vente endnu nogle dage med at tage det endelige hop ind i Superligaen. (Arkivfoto: JCJ).

Bo Storm og Marcel Rømer må vente endnu nogle dage med at tage det endelige hop ind i Superligaen. (Arkivfoto: JCJ).

HB Køge må vente endnu nogle dage

Det er ikke for sarte nerver at være HB Køge supporter. Lørdag aften måtte oprykningsaspiranterne forlade stadion i Skive med et nederlag på 1-0 til Skive IK - der scorede kampens eneste mål med blot fire minutter tilbage at spille. Martin Thomsen var dagens helt i det vestjyske med et flot hovedstødsmål.
HB Køge havde ellers fået en hjælpende hånd fra AB kort inden de selv gik på banen i Skive. AB, som drillede HB Køge i seneste spillerunde med 2-2 på SEAS NVE Park formåede nemlig at få 2-2 i hjemmekampen mod Vejle. Dermed havde en sejr i Skive været ensbetydende med oprykning til HB Køge.
Holdet er inden de to sidste spillerunder fire points foran Vejle - så oprykningen kan komme i hus på tirsdag den 24. maj, hvor HB Køge møder nedrykningstruede FC Fyn i Odense. Vejle spiller tirsdag aften på udebane mod AGF i Århus. En sejr til AGF her, vil også, uanset resultatet i Odense, være ensbetydende med oprykning til HB Køge.
Så Auri Skarbalius' tropper har med andre ord to heste at spille på tirsdag aften. Mon ikke én af hestene kommer sikkert i mål?
Lørdagsavisen.dk følger  senere op på kampen i Skive.
pm

Publiceret 21 May 2011 19:00