Martin Christensen havde en god mulighed for at give HB Køge den perfekte start i Skive. (Arkivfoto: JCJ).

Martin Christensen havde en god mulighed for at give HB Køge den perfekte start i Skive. (Arkivfoto: JCJ).

HB Køge skulle have afgjort tingene

God første halvleg burde have givet det afgørende spark mod Superligaen.

Kun et kvarter før at HB Køge-spillerne løb på banen i Skive til opgøret mod Skive IK, havde holdet fået en håndsrækning fra AB, der med 2-2 hjemme mod Vejle BK havde givet HB Køge mulighed for at afgøre oprykningen denne lørdag aften i det vestjyske.
Og HB Køge lagde da også fra land, som om at holdet havde tænkt sig at gøre kort proces. Efter blot halvandet minut blev Martin Christensen noteret for HB Køges første chance i kampen, og inden der var spillet ti minutter havde både Simon Christoffersen og Thomas Sørensen forsøgt sig med kvalificerede hovedstød.
I det hele taget var bolden meget på HB Køge-fødder i kampens første halvdel, hvor der blev spillet med god tålmodighed og der var yderligere gode forsøg til blandt andre Nicolaj Madsen og Søren Nielsen, mens Lasse Kronborg med et brag af en halvflugter tvang Skives målmand Thomas Nørgaard ud i en flot redning.
Efter pausen kom hjemmeholdet længere frem på banen, men det var stadig HB Køge der var mest på bolden og med de største chancer, selvom der var færre af dem efter pausen. Simon Makienok Christoffersen var tæt på i to næsten identiske situationer et kvarters tid inde i halvlegen. Begge afslutningerne strøg forbi det jyske mål.
Allermest som de 954 tilskuere og mange tusinde hjemme foran TV2 Sport havde indstillet sig på en 0-0 løsning, fik Skive IK afgjort kampen til egen fordel, da Martin Thomsen scorede på hovedstød efter et godt opspil i Skives venstre side.
Så HB Køge må fortsat vente med at lade champagnepropperne springe og fejre oprykning til Superligaen. En afgørelse der ligger i køgensernes egne hænder. Holdet er 4 points foran Vejle BK med to kampe igen. Næste chance kommer allerede på tirsdag den 24. maj kl. 19.00 hvor holdet spiller på udebane mod FC Fyn i Odense.
HB Køges hold mod Skive IK:
Morten H. Jensen, Thomas Sørensen, Thomas G. Christensen, Stefan Hansen, Andreas Sørensen, Bo Storm (84.: Marc Rochester Sørensen), Lasse Kronborg, Nicolaj Madsen, Martin Christensen (46.: Fabinho), Søren Nielsen (84.: Marcel Rømer) og Simon Christoffersen.
Se også www.hbkoge.dk.
pm

null

Publiceret 22 May 2011 06:30