(Foto. JCJ).

(Foto. JCJ).

Hyggelig markedsdag ved WIKA

Det mindede mest af alt om en sydende markedsplads under varmere himmelstrøg - men det foregik i Køge. Nærmere betegnet på pladsen foran WIKA SuperBest på Gymnasievej i Køge, hvor supermarkedet lørdag den 21. maj fortsatte rækken af de mange aktiviteter i anledning af 45 års jubilæet.
Rigtigt mange børn havde fundet sig en stadeplads, hvor der blev solgt masser af spændende ting der var fundet frem fra skuffer og skabe hjemme i børneværelset. Køge Roklub fristede med en tur i romaskinen. Det gjaldt mesterskabet i 500 meter roning på tid. Og der var mulighed for alle børn under 15 år at få sig en gratis ridetur på to heste. Og dem der var til de lettere luftlag var der arrangeret en tur over Køge med helikopter. Og på grund af den store efterspørgsel på en sådan tur hen over byen og dens opland, var der sat to helikoptere ind for at dække behovet. Start og landingspladsen var placeret bag søen nær Ringstedvej og gl. Ringstedvej - kun et stenkast fra WIKA SuperBest.
Og vejret, ja det kunne jo ikke være meget bedre til en markedsplads og en tur over byen.
Festlighederne fortsætter på fredag den 27. maj hvor der bl.a. bliver grillet foran butikken. Her kan man få stillet sulten med hjemmelavet pølser, marineret svinekam og grillet oksefilet med kartoffelsalat og grøn salat.
pm

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

null

Publiceret 22 May 2011 12:00