Jesper Søgaard - som John Mogensen.

Jesper Søgaard - som John Mogensen.

Mogensen Showband på Lindenborg Kro

Det bliver et nostalgisk gensyn med det bedste af det bedste, når John Mogensen alias Jesper Søgaard og hans 4-mands showband står på scenen på Lindenborg Kro fredag den 27. maj kl. 19.00 - i hyggelige og festlige omgivelser med udsigt til Roskilde Fjord.
Publikum kan glæde sig til et autentisk genhør med de bedste 1970'er sange, når de folkekære sange Fut i fejemøget, Der er noget galt i Danmark, Livet er kort og alle de andre klassikere ruller ud over scenen. Jesper Søgaard har været indenfor teater- og revyverdenen i mange år og har senest turneret Danmark rundt med succesforestillingen ”Så længe mit hjerte slår”.
Nu står han igen sammen med sit 4-mands showband på kroens skrå brædder, klar til levere varen, for - som Jesper selv siger, ”man kan jo ikke lave sådan et show, hvis man ikke har total kærlighed til Johns sange”.
Før John Mogensen Showband står på scenen serveres Johns Livret - gammeldags flæskesteg med rødkål, brunede og hvide kartofler samt sauce. Til dessert serveres Pære Belle Helene.
Billetter kan bestilles på tlf. 4640 2111 eller på post@lindenborgkro.dk.
pm

Publiceret 22 May 2011 15:45