48 bilister snuppet i færdselskontrol

Karlslunde Lokalpoliti lavede i samarbejde med Færdselsafdelingen i Midt- og Vestsjællands Politi en færdselskontrol i Greve og Solrød i St. Bededagsferien, hvor opmærksomheden især var rettet mod spirituspåvirkede bilister – og det gav resultater.
Fire bilister blev allerede inden for de første par timer sigtet for spirituskørsel i Havdrup og måtte aflevere en blodprøve til politiet, der var mødt talstærkt op i de to kommuner.
- Over 400 køretøjer blev standset og kontrolleret og i alt 48 personer blev sigtet for forskellige forseelser. Blandt forseelserne var der fem, der kørte uden kørekort og tre, der kørte i frakendelsestiden. Derudover blev to sigtet for at køre for tæt kørsel, fem for at køre for stærkt og så havde seks personer glemt at spænde selen. To personer blev desuden stoppet for at køre for hurtigt på knallert, fortæller Michelle Lorry, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.
- Midt- og Vestsjællands Politi vil også i den kommende tid foretage jævnlige kontroller rundt om i kredsen, advarer Michelle Lorry.
pm

Publiceret 23 May 2011 14:15