Fra et tidligere afholdt UVX arrangement i Ålborg. (Arkivfoto).

Fra et tidligere afholdt UVX arrangement i Ålborg. (Arkivfoto).

Masser af fest i Køge på lørdag

UVX – en anderledes event for de unge i Køge kommer for første gang til Køge.

Lørdag den 28. maj bliver en af de lørdage, hvor der bliver masser at glæde sig til i Køge.
Verdens største motionscykelløb for kvinder, Tøse-Runden afvikles, Kulturelt Samråd Køge har Foreningens Dag i Museumshaven, der bliver formentlig en masse aktiviteter i forbindelse med HB Køges forhåbentlige oprykning til Superligaen det er markedsdag - og så kommer UVX - Ultimate Volleyball Experience - til Køge. Et arrangement, hvor der bliver mulighed for alle unge at deltage i en anderledes og spændende event i Rådhusgården, Torvet 1. Der bliver adgang igennem porten ved Torvet.
Arrangementet bliver super cool. Der vil være musik, volleyball, hygge i hængekøjer, billard, playstation og meget mere.
Samtidig i byen vil der være ”Foreningernes Dag” i den nærliggende Museumshaven så der bliver garanti for liv og glade dage i midtbyen.
UVX er for alle unge, det er ikke nødvendigt, at have spillet volleyball før. Skynd jer at reservere dagen.
Arrangementet løber af stabelen i tidsrummet fra kl. 11.30-15.00.
 
UVX i Køge er planlagt og arrangeret af Team Køge Volley og Dansk Volleyball Forbund. Projektet er støttet af Køge Kommune.
Se mere på www.uvxvolley.dk.
pm

Fakta om UVX

* UVX Events indeholder følgende elementer: * Battle Zone: UVX er centreret omkring en Teenvolleyturnering. * Chill Out Zone: UVX setup'et er altid med musik, puder, hængekøjer, bambusbar, bannere, beachflag mm. * Game Zone: UVX byder på masser af andre spil end teenvolley. Alle disse spil er til fri afbenyttelse, og lige når det passer deltagerne. Vi har playstation 3, billard, bordfodbold, bob mm. * UVX er vinder af Danmarks Idræts-Forbunds idrætspris ”Unge i fokus” 2008 der gives for det bedste og mest innovative idrætsinitiativ i forhold til målgruppen 12 - 18 årige. * Events hvor Teenvolley er omdrejningspunktet. Teenvolley er volleyball for de unge, med tilrettede spilformer, der gør at alle kan være med. * Events hvor unge mødes på tværs af køn, idrætsmæssige forudsætninger samt social- og kulturel baggrund. * Bevægelse, hygge og aktivitet på de unges præmisser. * Events der ikke kræver, at man er medlem af en volleyballklub. Alle kan deltage gratis.

Publiceret 23 May 2011 05:45