Niklas Myhrmann scorede efter en dødbold og senere på straffespark for Avedøre i 4-0 sejren over BIF.

Niklas Myhrmann scorede efter en dødbold og senere på straffespark for Avedøre i 4-0 sejren over BIF.

Avedøre tilbage i topstriden

Begge tophold satte point til og Avedøre vandt stort og sikkert - Rosenhøj tæt på endnu et point - Friheden vandt sikkert

Avedøre gled ud af oprykningskampen med nederlag til B 1903 i sidste uge, men med en 4-0 sejr over Brøndby spillede holdet sig atter ind i topstriden. Mest fordi begge tophold samtidig spillede uafgjort og dermed satte point til.

Af
ebohvidovreavis.dk

- Det ser unægtelig lidt bedre ud efter weekendens kampe, lød det fra træner i Avedøre; Jan Christensen. - Vi havde op til kampen mod Brøndby lavet lidt om på holdet, for at få det til at fungere igen. Vi stillede op i en 4-4-2 opstilling med en diamant på midten, og det virkede fint. Thomas Petersen bragte os foran i 1. halvleg, og siden scorede Niklas Myhrman to gange, inden Jesper Fosgaard lukkede kampen i overtiden med målet til 4-0... - Nu venter der en meget vigtig kamp hjemme i Avedøre på lørdag, hvor Værløse gæster os kl. 13.30... Ingen forventninger Rosenhøj i sjællandsserien vandt det vigtige opgør midt i ugen mod BSV, der havde drillet de fleste tophold. Det blev etil en 3-2 sejr på mål af Dennis Holm, Kim Palm og Martin Suder. I lørdags gjaldt det topholdet Herlev, og den kamp blev tabt 1-2. - Det var rigtig ærgerligt, for vi havde det ene point indenfor rækkevidde, mente træner Claus ¿Buller¿ Clausen efter kampen. - Efter Hillario Escalante havde udlignet, havde vi mulighederne, men kendte ikke vores besøgstid. Et kæmpe kiks i den bageste kæde betød nederlag. Men ingen havde på forhånd regnet med point i den kamp... Friheden i serie 3 fortsatte sejrsrækken med en 4-1 sejr over BVB 2000.

Publiceret 24 May 2011 09:00