Sjællandsmestre i Sjællandsmestre i Talentrækken børn 2, Andreas Læssøe og Olivia Gerberg Larsen. (Privatfoto).

Sjællandsmestre i Sjællandsmestre i Talentrækken børn 2, Andreas Læssøe og Olivia Gerberg Larsen. (Privatfoto).

DM og SM titler til BB Dans

De Danske Danseskoler har afholdt hele tre mesterskaber, alle i Ravnsborghallen i Køge.
- BB-Dans fra Køge fik flotte medaljer med hjem til danseskolen fra alle mesterskaberne, og det er vi naturligvis meget stolte af, oplyser danselærer Benita Løvgren.
Det startede med Sjællandsmesterskaberne i Formationer i Disco og miniproduction.
BB-Dans havde Børneelite holdet med og de endte med en fin 4. plads. Voksen elite fik en sølvmedalje og i miniproduction gik bronzemedaljen til BB Dans' showdukker, og 6. pladsen til børne rutine holdet.
Derefter stod den på Sjællansmesterskaber i Latin og her fik BB Dans titlen hjem som Sjællandsmestre i Talentrækken børn 2, den flotte titel gik til Andreas Læssøe og Olivia Gerberg Larsen.
- Vi fik også mange andre flotte placeringer, en bronzemedalje til parret Mads Rasmussen og Isabell Ingvorsen, samt en 4. plads til Marius Nielsen og Emma Madsen, i rækken Rekruttering børn 1, fortæller Benita Løvgren.
I talentrækken, børn 1, fik parret Nicolaj Brandt og Rosa K. Larsen en bronzemedalje og Isabella Larsen og Emilie Mølsted en 6. plads i finalen.
- I talent børn 2, fik vi som skrevet den flotte titel Sjællandsmestre vundet af  Andreas Læssøe og Olivia Gerberg Clausen. I samme række gik 5. pladsen til William Thorngaard og Ida Petersen siger Benita Løvgren.
I talentrækken Ynglinge, fik Køge parret Rikke Hansen og Mona Nourbakhsh en søvmedalje med hjem. I konkurrence junior 1, dansede Benjamin Rasmussen og Olivia Helenius sig til finalen og endte på en 5. plad. I konkurrence junior 2, gik 5. pladsen til David Dahlberg og Puk Nielsen. I konkurrence Ynglinge, dansede Josephine Kristensen og Mikkel Bjerstrup sig til en 4. plads.
Til sidst i den ypperste række af dem alle, - star U. 35 - fik parret Niklas Petersen og Catrine Eckardt en sølvmedalje med sig hjem.
Efterfulgt af dette smukke mesterskab i Latin dance, afholde Dansk Rock´n Roll forbund Danmarksmesterskaber I Rock & Jitterbug.
BB-Dans havde tre par med til dette mesterskab og 2 par hjemføre den flotte titel af Danmarksmester.
Parret  Maja Dahlberg og Freja Køster dansede sig direkte til finalen i Rock og blev Danmarksmestre i børn, debutant. Samme titel dansede de sig til i Jitterbug senere på aftenen og blev dermed dobbelt Danmarksmestre.
- I debutantrækken i Junior Rock fik vi sørme også Danmarksmestre, det blev flot vundet af parret Anne-Sofie Sindesen og Nathilie Herbst og da de senere dansede Jitterbug, endte de med en flot bronzemedalje, siger en glad Benita Løvgren.
Parret Puk Nielsen og David Dahlberg dansede i National Juniorrækken og  vandt A rækken i Rock, men dansede sig til en flot bronzemedalje i mesterrækken i Jitterbug,
Se også www.bb-dans.dk.
pm

Junior Rock Danmarksmestre, Anne-Sofie Sindesen og Nathilie Herbst. (Privatfoto).

Junior Rock Danmarksmestre, Anne-Sofie Sindesen og Nathilie Herbst. (Privatfoto).

Publiceret 24 May 2011 11:45