(Pressefoto).

(Pressefoto).

Leasingpakke til Opel Vivaro

Opel tilbyder nu en alt inklusive leasingpakke til Vivaro, hvor alle omkostninger til finansiering, service og vedligeholdelse er inkluderet i priserne.
Billigste pakke koster 1.599 kr. pr. måned for en Vivaro kassevogn med 90 hk.
- Opel forlænger nu det såkaldte serviceleasing tilbud på Opel Vivaro, der består af en pakke med fast lav pris på finansiering og alle omkostninger til service og vedligeholdelse af bilen. Med en førstegangsydelse på 30.000 kr. kan prisen for at køre for eksempel Opel Vivaro kassevogn komme helt ned på 1599 kr. pr. måned for serviceleasing af en Vivaro 2,0 CDTI med 90 hk. Så kan man køre 15.000 kilometers kørsel årligt i tre år, oplyser erhvervskonsulent Ole Burlin fra Gunner Due Biler på Tangmosevej i Køge.
Ved at kombinere leasingydelsen med en serviceaftale kommer udgifterne til at køre Opel Vivaro i helt faste rammer for kunderne. Når aftale om både leasing og service indgås på samme tid, bliver prisen også lavere end normalt.
Opel Vivaro er den næststørste Opel varebil, der kan leveres i to forskellige længer, to forskellige højder og som ladvogn.
Serviceleasing giver også mulighed for at finansiere ekstraudstyr, indretning af varerummet, opgradering til 114 hk motor eller tilkøb af partikelfilter, hvis kørselsmønsteret passer til det.
pm

Publiceret 24 May 2011 14:15