Lars Dietrichsen har været på lynvisit i Roskilde, bla. for at være med til at få indført den nye linje på Snekken. (Foto: Erling J. Pedersen)

Lars Dietrichsen har været på lynvisit i Roskilde, bla. for at være med til at få indført den nye linje på Snekken. (Foto: Erling J. Pedersen)

Ny besætning på Snekken

Lars Dietrichsen hjemme på lynvisit i Roskilde

Besætningen på Restaurant Snekken er snart helt skiftet ud, og nu skal et nyt mere enkelt koncept gennemføres i en fart. Den ene af ejerne, tidligere stifter af Gourmet Bryggeriet, Lars Dietrichsen, var forleden hjemme i byen for at få styr på sagerne. Han er ellers flyttet til Provence, hvor han nu med familien driver et lille hotel med spisested i den flotte bjergby, Tourrettes-sur-Loup. - Da vi overtog Snekken i efteråret, var det tanken at fortsætte med det eksisterende personale i en periode og få indført det koncept, vi ønsker. - Restaurantent skal simpelthen spille mindre smart og lægge større vægt på at lave god mad til rimelige priser. Vi satser på det traditionelle franske landkøkken, og en øl bliver sat ned fra 68 til 45 kroner.

Åbner dørene

- Vi skal simpelthen åbne dørene, fysisk og mentalt, så flere gæster får lyst til at komme på dette sted, der ligger så fremragende her ved havnen, forklarer Dietrichsen. - Ikke alle i det tidligere personale var med på denne nye kurs, og derfor måtte vore veje skilles. Blandt de nye initiativer er også store skydedøre i gavlen, ud mod havnen, og bedre stole på terrassen, der i højere grad skal være en del af restaurationen, så det ikke bliver et valg mellem inde og ude. Til at få indført den nye stil har Dietrichsen og hans makker hentet hjælp fra erfarne køkkenfolk, der skal sørge for, at restaurationen lever op til disse ønsker. tk

Publiceret 24 May 2011 09:00