De langt over 100 HB Køge fans skabte en fantastisk stemning på Atletikstadion i Odense. (Foto: Martin van Dijk).

De langt over 100 HB Køge fans skabte en fantastisk stemning på Atletikstadion i Odense. (Foto: Martin van Dijk).

Super stemning i supporterbussen

Af
Per Møller

HB Køgespillerne fik en super opbakning da det virkelig gjaldt tirsdag aften i kampen mod FC Fyn på Atletikstadion i Odense.
- Det var helt fantastisk at opleve. HB Køge tilhængerne skabte en virkelig flot kulisse. Vi har været langt over 100 HB Køge supportere på tribunen. Mange er kommet herover selv - enten med tog eller er kørt selv - mens vi havde fyldt bussen op med 45-50 veloplagte supportere, fortæller kasserer i HB Køge Support, Jens Madsen til Lørdagsavisen.dk kort efter at bussen lidt efter kl. 21.30 havde forladt stadionområdet i H.C. Andersens by.
- Det var virkelig en kamp hvor vi måtte hele følelsesregistret igennem. Vi kommer foran 2-0, bliver hentet igen til 2-2, men kommer så heldigvis hurtigt inde i anden halvleg foran 3-2 og slår sejren fast kort før tid - selvom det da godt kunne have gået galt til sidst, hvor FC Fyn satsede alt efter deres hurtige reducering til 4-3, Men puha - vi reddede den hjem, og det er fantastisk, fortæller Jens Madsen.
HB Supporterne kom noget senere afsted fra en udekamp end normalt. Men det havde sin årsag.
- Vi havde fornøjelsen at juble og fejre sejren og oprykningen sammen med truppen ved omklædningsrummet. Nu sætter vi kursen hjem mod SEAS NVE Park, hvor vi alle skal være med til at modtage spillerne når de kommer hjem og feste over oprykningen i Nordea Lounge. Men stemningen - den er helt i top her i bussen, slutter Jens Madsen.

null

Publiceret 24 May 2011 21:45