Anders Nielsen bliver klappet kærligt at medspillerene efter FC Roskildes første mål mod Hvidovre.(Foto: Erling J.)

Anders Nielsen bliver klappet kærligt at medspillerene efter FC Roskildes første mål mod Hvidovre.(Foto: Erling J.)

Bask til Hvidovre

FC Roskildes spillere havde styr på sig selv og Hvidovres spillere det meste af tiden

FC Roskilde havde besøg af Hvidovre store bededag i sæsonens tredjesidste kamp og næstsidste hjemmekamp. Allerede før kampen var fløjtet i gang, var FC Roskildes spillere klar over, at Hvidovre var kommet for at vinde. Kun en sejr ville give holdet en chance for at holde en plads i 1. division. Det håb slukkede FC Roskilde effektivt med en 3-1 sejr.
Første halvleg var hjemmeholdets, hvor der var flere muligheder for en scoring. Tættest var Anders Nielsen, da han midt i halvlegen havde et drøn af et langskud, som dykkede på det rigtige tidspunkt. Alligevel lykkedes det Hvidovres målmand få bolden ud til hjørne.
På det tidspunkt havde hjemmeholdet lagt et kraftigt pres på gæsterne, og få minutter efter Anders Nielsens langskud lå bolden så endelig i kassen hos udeholdet, sendt derind af anfører Casper Grønn.
Det var en spinkel 1-0 føring at gå til pause på for FCR. Det er tidligere set at selv med et stort overtag i spil, at føringen bliver smidt væk i anden halvleg. Risikoen viste sig også, da Hvidovre sendte den tidligere FCR spiller Poul Hübertz på banen. Det lykkedes ham at sætte Roskildes forsvar under pres. Det gav resultat efter et kvarters spil, hvor den tidligere FCR spiller, Morten Wind, fik lov at score til 1-1.
Efter det mål skiftede FCRs træner Carsten Broe ud på banen. Christian Hansen kom på banen. Det vendte spillet på banen. Nu var det FCR, der lagde pres på gæsterne. Midtvejs i halvlegen fik Tobias Perch endelig udbytte af et af sine mange skud på mål med scoringen til 2-1.
Samme Tobias Perch var også manden der listede bolden ind på et frispark til 3-1. Det var hans 12. mål i denne sæson.
Kampen var FCRs næstsidste hjemmekamp. Den sidste blev spillet i går aftes, hvor FC Vestsjælland var på besøg. Denne kamp blev først spillet efter at denne udgave af Roskilde Avis var gået i trykken.
Sæsonens sidste kamp er ude mod Kolding. Den spilles på søndag 29. maj.

Publiceret 25 May 2011 08:00