Cirkus Arcus bevæger sig i det sjove felt mellem almindelig cirkusartisteri og komik. Her er det et billede fra en forestillinger sidste år.

Cirkus Arcus bevæger sig i det sjove felt mellem almindelig cirkusartisteri og komik. Her er det et billede fra en forestillinger sidste år.

Cirkus Arcus er klar med en serie flotte forestillinger

Så er det igen blevet tid til en række flotte cirkusforestillinger i selskab med en gruppe fantastiske cirkusbørn fra Cirkus Arcus i Hvidovre

Af
key

I alt tre forskellige grupper opfører hver deres forrygende forestilling i Fægtesalen i Avedørelejren.
Første forestilling foregår i weekenden den 4. og 5. juni henholdsvis kl. 11 og kl. 18.30. Forestillingen er en traditionel cirkusforestilling, hvor artisterne er i aldersgruppen 7-15 år.
Anden forestilling foregår 7., 8. og 9. Juni – alle dage kl. 18.30. De tre forestillinger er nycirkusforestillinger, hvor artisterne er i aldersgruppen 10-16 år.
Sidste forestilling foregår den 11., 12. og 13. Juni. Lørdag og søndag kl. 13 og igen kl. 18.30. Mandag kun kl. 13.
Billetter bestilles på mail:
Skriv mail til billet@cirkusarcus.dk: Angiv Navn, telefonnummer, hvilken dag og dato, antal voksne og antal børn. Der kan godt bestilles billetter til flere forestillinger i samme mail, bare der for hver enkelt forestilling, angives dag og dato, antal voksne og børn.
Når der bestilles billetter på mail, modtager man en bekræftelse på mail med anvisning på hvordan man skal betale.
Bestillingen er først gyldig, når du har modtaget en bekræftelse og betaling er gennemført. Billetter kan hentes en time før forestillingerne mod forevisning af kvittering for betaling.

Publiceret 25 May 2011 11:00