Cirkus Carlsen i Klippinge

Forrygende topopgør i Serie 3 mellem Nordstevns og Enderslev Vråby IF.

Af
Af Alex Hansen

Lokalbold.dk

Topkampen i Serie 3, Pulje 8  mellem Nordstevns GI og Endeslev-Vråby IF, blev den vel nok bedste og mest underholdende kamp, som vi har været vidner til i denne sæson. Hele 8 mål med masser af spændning og underholdning.
Men til trods for at hjemmeholdet var bedst i kampens indledning, så tog gæsterne over efter det første kvarters tid, og så blev det ellers en kamp hvor en enkelt spiller overskyggede alle andre, og som bestemt havde en stor indflydelse på hvilket hold der fik pointene, denne søndag.
Christian Carlsen fra Endeslev -Vråby IF var ganske enkelt dagens 'Man of the Match', og var ud over egen scoring oplægger til mindst to yderligere scoringer. Mange af Nordstevns-spillerne måtte stå, lettere rundtosset, og kigge efter Christian Carlsen, der flere gange satte både 3 og 4 mand af i en og samme bevægelse.
Unge Carlsen er en sjælden perle at se på Serie 3 niveau. Man må håbe for Endeslev at han kan fastholdes i klubben.
Efter at have været bagud med hele 0-3, kom hjemmeholdet Nordstevns GI ellers fint tilbage i opgøret, og bragte sig på 2-3.
Herefter havde Nordstevns en god periode, hvor det lå i luften af de skulle få neutraliseret Endeslevs førring.
I stedet slog Endeslev - og Carlsen i særdeleshed - kontra, og på mindre end 10 hektiske minutter afgjorde gæsterne kampen med hele 3 yderligere scoringer. Herunder et drøn af et mål, der sjældent ses på Serie 3 niveau.

Tæt i toppen

6-2 endte opgøret i gæsterne fra Endeslev-Vråby IF's favør, og stillingen i toppen  af Serie 3 Pulje 8, er nu - om muligt - endnu mere tæt.
Hvem skal følge Karise op i Serie 2?
Hele fem hold byder sig for alvor til nu inden de sidste spillerunder: Store Heddinge, Faxe, Nordstevns, Gørslev og Endeslev-Vråby.
Alle fem hold ligger, med fire spillerunder tilbage, inden for 3 points margin, og alt kan således lade sig gøre i slutfasen.
Sjældent har en Serie 3 pulje været så spændende.
Lørdagsavisen.dk vil i den kommende tid følge udviklingen i denne pulje tæt, og komme med opdateringer på udviklingen løbende.
Var du ikke selv til stede på stadion i Klippinge - så kan du se højdepunkter og kommentarer  fra opgøret på i vores WebTV-Sektion. Det er bestemt et kig værd.

Publiceret 25 May 2011 16:15