DEBAT:

Hvad foregår der i Gentofte

Fanden er løs i Gentofte Kommune.

Først hæver man prisen på vand til et skyhøjt ulovligt niveau, dernæst sender man et nidkært parkeringskorps ud for at genere og plyndre bilisterne med suspekte parkeringsregler, og nu vil man smide en stor gruppe af kommunens folkepensionister ud af deres kolonihaver med lejestigninger på mellem 550 og 1000 procent.
Hvad i alverden er det, der foregår? Skulle det virkelig være nødvendigt for landets rigeste kommune med en så asocial opførsel?
Mange af kommunens ældre folkepensionister har haft deres kolonihaver i mange år, og nu skal de pludselig smides ud, fordi mange ikke kan betale en så vanvittig lejestigning, der vil gøre Gentofte Kommune til landets suverænt dyreste kommune mht. kolonihaveleje.
Hvor er borgmester Hans Toft henne i denne sag? Det er svært at forestille sig, at han kan sanktionere en sådan beslutning. Er det muligt, at han ikke ved, hvad der foregår i hans egen forvaltning? Eller er det tænkeligt, at han bare har sluppet tøjlerne, og lader sine embedsmænd køre deres eget løb?
Det er sørgeligt og beskæmmende, at se en sådan kynisme snige sig ind i Gentoftes kommunale forvaltning, og vi må håbe, at lidt eftertanke kan få kommunen til at komme på bedre tanker.

Publiceret 25 May 2011 09:00