Demonstrationen kræver at alle bliver hørt. (Privatfoto).

Demonstrationen kræver at alle bliver hørt. (Privatfoto).

God stemning ved demonstration i Bjæverskov

Da klokken slog 16.40 i går, onsdag den 25. maj, begyndte folk at stimle sammen på P-pladsen ved butikscenteret i Bjæverskov. ”
- Uden optælling vil vi anslå at der var mødt ca. 300 borgere op, for at vise deres utilfredshed med projektet  ”Åse Marie” sådan som det er planlagt,  fortæller Pia Magnussen som er med i initiativ-gruppen.
- Vi ønsker at stoppe Åse Marie på grund af placeringen med visitering af beboere med sindslidelser og misbrug.
Folkemængden gik samlet hen til Børneinstitutionen Dueslaget 2, som er nabo til grunden hvor byggeriet ”Åse Marie” er sat i gang.
 
Inde i Dueslaget 2 var der et møde i gang med politikere, 2 deltagere fra MarieFonden, ledelsen i Dueslaget og et par forældre fra områdebestyrelsen. Det var  blandt andet byrådsmedlem Randi Hansen (A) som er formand for Social- og Sundhedsudvalget, medlem af Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget og Medlem af Børne- og Ungdomsudvalget deltog på mødet, og da mødet sluttede var det ikke mange kommentarer der kom fra politikerne.
- Dog kom Udviklingskonsulent Kristian Wedel Andersen og Dorthe Perlt ud efter mødet, og virkede noget utilpas over det store fremmøde af borgere, men forsøgte at overbevise dem som lige kunne høre med om at citat ”vi ser frem til et godt nabo skab”, fortæller Jeppe H. Lindberg.
Kristian Wedel Andersen svarede undvigende også på et par meget kritiske og direkte spørgsmål om hvorfor man ikke er gået i dialog med borgerne tidligere, om der vil være døgn bemanding på ”Åse Marie” for det står sort på hvidt at det er der ikke er på ”Mette Marie” i Vanløse.
Kristian Wedel Andersen blev også konfronteret med hvorfor man som personale lukker øjnene for at beboerne på.
”Mette Marie” i Vanløse som er et lignende bosted som Åse Marie bliver i Bjæverskov har alle typer af misbrug i deres bolig, men når spørgsmålene kom for tæt på vendte udviklingskonsulent Kristian Wedel Andersen sig bort og mente ikke at vi skulle diskutere emnet nu.
- Kristian Wedel Andersen vil gerne stille op og deltage i et borgermøde, og lagde op til at det skulle være lige op til Kr. Himmelfarts ferien, men den dato er ikke godtaget, da mange af Bjæverskovs borgere måske ikke vil kunne deltage, slutter Jeppe H. Lindberg.
I næste uge tages der stilling til hvornår borgermødet bliver arrangeret, og dette meldes ud både på hjemmesiden www.stopaasemarie.dk og via pressen og på Facebook siden.
pm

(Privatfoto).

(Privatfoto).

(Privatfoto).

(Privatfoto).

null

Publiceret 26 May 2011 15:15