Aldrig før har der været så meget at feste for…!

Af
Af Jørgen Petersen

Kære læser!
”Livet er en fest…!”
 
– Det er jo en sætning som mange har taget til sig – heldigvis – for den sender jo noget positivt ud til os alle. Men jeg ved ikke, om der blandt læserne egentlig er nogen, der kan komme med seriøse bud på, om der et eller andet sted i ”fordums tid” er en person, som kan prale af, at være den som fandt på denne livsbekræftende sætning…?
Det kunne da være meget sjovt at høre.
Hos os her på avisen er der flere, som har brugt sætningen i denne uge, og det skyldes helt klart de mange aktiviteter vi har gang i p.t. – ikke vore egne alene, men også de mange ting, som avisen trods alt er en del af fordi vi blander os, og fordi vi markedsfører tingene.
Og når alt kommer til alt – nok også fordi mange aktiviteter giver mange annoncer – mange annoncer giver kroner i kassen – og så bliver chefen i godt humør…!
Så – ja, jeg elsker når der er fester i byen. Vi får penge i kassen, butikkerne får penge i kasserne, dem der skaber aktiviteterne får penge i kasserne, og dem der yder noget til kasserne får – forhåbentlig – noget med hjem, som kan bringe dem i godt humør.
Derfor er det skønt at kunne tage hul på – i første omgang – de næste 8 dage, som vil være en stor fest i Køge.
Mit eget humør er helt i top. Vi udsender i denne uge en af de største aviser i vor snart 30 årige historie – det giver penge i kassen – og selvom der også falder noget af til HB Køge, der får overskuddet fra deres egen avis-sektion, så er 224 sider ikke så ringe endda…!
Festerne starter lørdag morgen, hvor ”Tøserunden” skydes i gang på havnen i Køge. Omkring 5500 friske piger kører ud på de sjællandske veje, og forhåbentlig er vind og vejr så venlig stemt, at de fleste også kommer i mål.
Lørdag formiddag kl. 11.00 tager Køge Torv så over med festlighederne. Endnu engang har Køge Kommunes Tekniske Forvaltning, samt Midt- og Vestsjællands Politi vist sig fra deres mest positive side. Da HB Køges oprykning til Superligaen var en realitet tirsdag aften fik en masse mennesker travlt, for selvfølgelig skulle det fejres. Tilladelser til vejafspærringer og midlertidigt ølsalg blev klaret af de to instanser i en fart.
Handelsstandsforeningen fik arrangeret scene og orkester, HB Køge fik varmet op under både Chearleaders og spillere, og fungerende borgmester Thomas Kielgast sagde omgående ja tak til at holde en festtale for oprykkerne.
Så der bliver fest på Torvet – se det 40 sider store ”Opryknings-FEST-tillæg”.
På Havnen har Køge Kyst to rundvisninger ”Langs Tråden”, som supplement til ”Tøserunden” – og i Museums-haven er der ”Foreningernes Dag med et væld af aktiviteter.
Allerede næste fredag og lørdag – 3. og 4. juni - sker der igen noget. Aktiv Fritid arrangerer deres altid attraktive ”Outdoor Messe” med et fantastisk program både fredag og lørdag. Torvebyen har hægtet sig med på messen, og arrangerer selv, i samarbejde med SparNord, en masse aktiviteter, bl.a. dans, gýmnastik og fodbold.
Se det store ”Outdoor Messe Katalog”, og de underholdende sider fra Torvebyen.
Fredag den 3. juni er også Jernbanegade i feststemning. Alt personalet har lovet at være klædt på til ”Hawaii-stemning”. Det skal bare opleves. Se siderne inde i avisen.

Lad os få det valg

Der er ikke meget, der kan ødelægge den gode stemning – det skulle da lige være, at Lars Løkke Rasmussen endnu ikke har udskrevet det valg, vi ved skal komme.
Forbrugerne er tilbageholdende – bankerne er gået skræmmende i stå – vi skal jo lige se hvad der sker…! Lad os få det valg NU! Specielt boligmarkedet er underdrejet, for alle venter jo på, hvad fremtiden vil bringe. Det kan ikke gå stærkt nok med at få det valg, så vi alle gå en endnu mere festlig sommer i møde…!
- rigtig go´ weekend!

Publiceret 27 May 2011 10:30