Dennis Schmidt og co. fra Rishøj (i hvid trøje) skal på en vanskelig opgave på udebane mod Varde. (Foto: JCJ)

Dennis Schmidt og co. fra Rishøj (i hvid trøje) skal på en vanskelig opgave på udebane mod Varde. (Foto: JCJ)

Rishøj skal bruge hovedet

Rishøj er en del af en tæt og spændende nedrykningskamp, hvor der gerne skal point på kontoen, men det betyder ikke, at Rishøj bare blæser fremad af banen i lørdagens kamp imod Varde

Af
Martin van Dijk

Det er ikke kun i superligaen, at der i disse dage er gang i en spændende og meget tæt nedrykningskamp. Det er der også et par rækker længere ned i systemet, hvor Rishøj kæmper for overlevelse i 2. division vest.
Det har holdet gjort ganske godt de seneste par uger, hvor det med hjælp fra en skrivebordssejr er blevet til syv point. Dermed er holdet i høj grad også stadig i spil til at kravle over nedrykningsstregen, da Rishøj på tredjesidstepladsen kun har et point op til Lindholm på den rigtige side af stregen.
Lørdagens modstander fra Varde er placeret lidt lunere i tabellen på en niendeplads, men jyderne er faktisk heller ikke helt fri af nedrykningskampen, da holdet kun har fem point ned til Otterup på den forkerte side af stregen. Så hele otte hold er i hvert fald involveret i den tætte nedrykningskamp, og Rishøjs form taget i betragtning, så kan holdet sagtens klare frisag.
- Det er en tæt og intens nedrykningskamp, hvor i hvert fald seks til syv hold er i fare. Varde kan selvfølgelig stadig blive involveret, men det tror jeg ikke, de bliver, det er deres hold for godt til, siger Jesper 'Købmand' Pedersen, som har opskriften klar til, hvordan Rishøj kan hente et eller tre vigtige point i Varde.
- Vi skal være dygtige her i slutfasen til at tage de point, der lægger og venter. Det betyder også, at vi ikke for en hver pris skal vinde i Varde, for det kan sagtens vise sig, at vi kan være tilfredse med et point, som igen kan være vigtigt i den tætte bundstrid. Så vi skal derover og tænke fodbold og prøve og kontrollere kampen. Vi skal ikke bare blæse fremad banen, for de er super gode på kontra, så vi skal bevare roen og tænke os om, siger Jesper 'Købmand' Pedersen.
Varde - Rishøj den 28. maj klokken klokken 15.00.

null

Publiceret 27 May 2011 15:15