Der bliver noget for både små og de helt store børn, når Viby Minitog futter ind på børnefestival-pladsen. Foto: Viby Minitog

Der bliver noget for både små og de helt store børn, når Viby Minitog futter ind på børnefestival-pladsen. Foto: Viby Minitog

Tag futtoget på festivalen

Hinnerup Børnefestival kommer med flere nye tiltag i år

Det bliver med røg og damp, når Viby Minitog sætter sine skinner op i Hinnerup midtby til børnefestivalen 18. juni.
Det lille tog, der kan trække både børn og voksne, fungerer fuldstændig som et rigtigt damplokomotiv, som en fyrbøder betjener med kul.
Det fortæller Elisa Spørring, der er i fuld gang med at planlægge de sidste detaljer til den populærere dag sammen med Lotte Thomas.
"Vi mangler nogle flere kæledyr til vores børnedyrskue. Men de kommer nok," siger Elisa Spørring.

Flere nye tiltag

Har man lyst til at smadre porcelæn, så bliver det også muligt. Lions Club sætter det muntre køkken op, hvor man kaste mod tallerkner, hvis man ikke hellere vil danse med i limbo-konkurrencen, hvor man danser under en tværstang, der kommer længere og længere ned.
"Til den konkurrence får vi præmier fra Hummel og Djurs Sommerland," siger Elisa Spørring.
En nyskabelse på dette års børnefestival bliver et dukketeater, som bliver opført i Missionshuset i Storegade.
"Og så har jeg fået at vide, at biblioteket arbejder på at arrangere et GPS-løb i Hinnerup," lyder det fra en travl arrangør, der kan melde, at der fortsat er åben for tilmelding til børnekræmmermarkedet og børnedyrskuet.
Skriv blot til denne mail:
festival2011favrskov@gmail.com

Publiceret 27 May 2011 07:00