Fansene skabte en super stemning i Odensen i tirsdags, og det vil de også gøre søndag eftermiddag i Herfølge. (Foto: MVD).

Fansene skabte en super stemning i Odensen i tirsdags, og det vil de også gøre søndag eftermiddag i Herfølge. (Foto: MVD).

Kæmpe fest på SEAS NVE-Park

I dag, søndag er der dømt fest på SEAS NVE-Park, når AGF gæster HB Køge. De to hold er begge sikret en plads i Superligaen i næste sæson, så mon ikke der er lagt op til en festlig og underholdende kamp

Af
Martin van Dijk

Om godt tre timer - kl. 13.30 - spiller HB Køge sæsonens sidste kamp - hjemmemod AGF på SEAS NVE Park.
Det kan næsten ikke andet end blive en kæmpe fest, når HB Køges Superligaoprykkere søndag eftermiddag afslutter sæsonen med en hjemmekamp imod det andet oprykkerhold AGF. Der er i hvert fald ingen af holdene, som har grund til at holde igen eller være hæmmet af nerver, så der burde være gode chancer for, at netmaskerne kommer til at blafre et par gange eller mere. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at spillerne glæder sig til kampen.
- Det bliver en rigtig sjov kamp at spille, og jeg glæder mig helt vildt, siger forsvarsspiller Stefan Hansen, og han bakkes op af Søren Nielsen.
- Den skal bare have gas på søndag mod AGF – det bliver en sjov kamp. Mod AGF skal oprykningen fejres, selvom der reelt ikke er noget at spille om. De har sat sig på førstepladsen, og vi har sat os på andenpladsen, siger han.

Gratis adgang til stor fest

Der burde da også være gode chancer for, at spillerne ikke kommer til at fejre oprykningen alene, for en række af sponsorer har købt kampen, så der er gratis adgang for alle. Så sportschef Per Rud håber, at festen fra i tirsdags, hvor der var masser af HB Køge fans i Odense, kan fortsætte søndag eftermiddag i Herfølge.
- Det var fantastisk opbakning fra supporterne i tirsdags. De gav den virkelig gas, og man kunne mærke, hvor meget de stod bag os. Jeg er så glad på deres vegne over, at spillerne leverede varen og sikrede os oprykningen. Det var også en fantastisk modtagelse vi fik, da vi kom tilbage til SEAS-NVE Park, hvor mange supportere tog imod inden festen for alvor fortsatte i Nordea Lounge. Vi glæder os meget til at fortsætte festen igen på søndag mod AGF, siger sportschefen, og han kan i hvert fald forvente fuld opbakning fra fanklubben Svanerne.
- Vi møder talstærkt op på søndag, og jeg forventer i hvert fald minimum 100 medlemmer af fanklubben. Vi vil også have forskellige overraskelser til spillerne, så der bliver liv og glade dage på lægterne, siger formanden for HB Køges fanklub Svanerne, Dennis Hedegaard.
HB Køge - AGF søndag den 29. maj kl. 13.30 på SEAS NVE-Park.

Spillerne stod sammen og leverede varen i Odense, så der nu er lagt op til stor fest søndag i Herfølge. (Foto: MVD)

Spillerne stod sammen og leverede varen i Odense, så der nu er lagt op til stor fest søndag i Herfølge. (Foto: MVD)

Publiceret 29 May 2011 10:30