Hvis man har lyst, kan man blandt kæøbe sig til en tur i denne Lamborghini. (Foto: MR).

Hvis man har lyst, kan man blandt kæøbe sig til en tur i denne Lamborghini. (Foto: MR).

Køb en tur i drømmebilen

Søndag den 5. juni afholdes årets Sportscar Event på Sjællandsringen, og her vil man kunne købe en tur i sin drømmebil og samtidige støtte en god sag

Af
Martin van Dijk

Ferrari, Lamborghini eller Porsche. Mulighederne er mange, når der igen i år afholdes Sportscar Event på Sjællandsringen ved Roskilde.
Sportscar Event er et arrangement, som afholdes for at støtte Børnecancerfonden, og det går ganske enkelt ud på, at der søndag den 5. juni i tidsrummet 9.00 - 16.00 er åbent for alle interesserede.
Her vil så være fyldt med diverse luksusbiler, som man kan købe sig til en tur i på Sjællandsringen. Man får dog ikke selv lov til at sidde bag rattet, men som passager kan man også føle suset, når den får gas på langsiden, eller dækkende hviner i svingene. Det er 11 år i træk, at arrangementet finder sted, og sidste år kunne arrangørerne aflevere hele 950.000 kroner til Børnecancerfonden.
I år er der desuden et ekstra krydderi, da det er lykkedes arrangørerne som de absolut første i Danmark at få fingre i den nye Mclaren MP4-12C, som er lånt af fabrikken. Derfor udbydes der også kun fire ture i den, og de er sat på auktion på Lauritz.com.
Læs mere om arrangementet på www.sportscarevent.dk.

Publiceret 29 May 2011 13:45