Køge Kommune sjofler cyklisterne

Køge Kommune brander sig som kilmakommune, man går virkelig op i bæredygtighed og arbejde for, at co2 udslippet reduceres.
Staten har lige delt over 100 mio ud til kommunerne, til at etablere nye cykelstier. Der er jo rigtig mange steder i Køge hvor der er behov for cykelstier, så jeg undrede mig over, at Køge ikke havde fået del i de mange millioner.
Min undren blev dog ændret til forargelse, da jeg så hvilke kommuner der så havde søgt, der var Køge Kommune ikke imellem, Køge Kommune havde slet ikke søgt om at få fat i nogle af alle de mange millioner.
Det er mig ganske enkelt ubegribeligt!!!!!! At kommunen ikke prioritere cyklismen, ikke prioritere at etablere cykelstier, især nu hvor staten giver store tilskud i millionklassen.
Det må naturligvis være en politisk beslutning, at Køge Kommune ikke har søgt om at få del i pengene, og ikke prioriterer cyklismen, men er det virkelig alle politikerne i kommunen der har samme holdning??????
Det vil jeg gerne høre om.
Jeg er dybt, dybt forarget, med de økonomiske problemer kommunen har haft, er det da nærmest ufatteligt kommunen ikke prøver at få del i de penge staten deler ud.

Publiceret 29 May 2011 10:15