Arkivfoto

Arkivfoto

Parkeringspladser på vej ved Karlslunde

Greve Kommune åbner i begyndelsen af august omtrent 100 midlertidige pendlerparkeringspladser mellem det nye plejecenter og Karlslunde Station. Samtidig kommer der 70 nye stationære p-pladser ved Mosede Landevej

100 midlertidige parkeringspladser mellem det nye plejecenter og Karlslunde Station skal sikre, at pendlerne fortsat kan komme af med deres biler, mens de normale p-pladser er lukket i forbindelse med byggeriet af det nye stationscenter.  

Baggrunden er, at Greve Kommune har solgt arealet ved Karlslunde Station til MT Højgaard, herunder pendlerparkeringen. Der bliver bygget et nyt stationscenter, som ud over tidsbegrænset parkering også vil indeholde pendlerparkering. I byggeperioden bliver de normale p-pladser imidlertid nedlagt. Derfor etablerer kommunen de midlertidige p-pladser.

Derudover har Greve Kommune fået tilladelse af Politiet til at etablere cirka 70 stationære parkeringspladser på Mosede Landevej. De forventes at være klar i løbet af uge 32.

Samlet set vil der komme flere parkeringspladser, når centret er bygget færdigt, end der er i dag.

”Pendlerparkeringspladser er meget vigtige. Derfor er jeg glad for, at vi sikrer en midlertidig ordning, mens byggeriet opføres. Og jeg ser frem til, at det samlede antal pendlerparkeringspladser i fremtiden bliver højere, end det var før,” siger formand for Greve Kommunes Teknik og Miljøudvalg, Brian Hemmingsen.

Publiceret 25 July 2011 08:12