Foto: Camilla Erika Lerberg

Foto: Camilla Erika Lerberg

Klumme:

Din samvittighed siger ”ja ja”, din kontosaldo siger ”nej nej”.

Det er ikke let også at få SU’en til at række til velgørenhed.

Af
Af Christine Ilsøe

studerende på Medievidenskab og Retorik ved Aarhus Universitet

Der samles ind her og dér og alle vegne. Betal via nettet, send en SMS til 1277, ring til Morten Resen på Go'morgen Danmark: Der er ikke grænser for de måder, du kan bakke op om indsamlingen til ære for Afrikas Horn ved at bidrage rent økonomisk.
Det kan bare være svært på SU at få råd til at bidrage til det hele. Mange studerende kæmper i øjeblikket med at få råd til det nye semesters mange nye bøger og kompendier. Ved siden af skal huslejen betales, køleskabet fyldes op, Roskilde-billetten afdrages stadig hos mor og far og Festugen er lige om hjørnet. Ja, vi har det hårdt!

Dit engagement er altafgørende

Men som studerende kan vi stadig sagtens hjælpe i kampen mod hungersnøden på Afrikas Horn.
I stedet for at bidrage rent økonomisk, kan vi hjælpe til ved at samle ind, når nødhjælpsorganisationerne afholder landsindsamlinger.
Når Red Barnet søndag den 4. september samler ind i det danske land, går pengene til at hjælpe børnearbejdere i Bangladesh ud af det skadelige arbejde og give dem adgang til skolegang og faglig uddannelse. Og samtidig har katastrofen på Afrikas Horn betydet, at der i lang tid vil være behov for hjælp, hvorfor pengene fra årets landsindsamling også kommer børnene på Afrikas Horn til gode.

Kom og hjælp til!

Undertegnede har flere gange været indsamler men har i år valgt at hjælpe til ved at koordinere indsamlingen i Aarhus Nord.
Derfor vil jeg her opfordre til, at du kommer eventuelle tømmermænd til livs ved at bruge et par timer på at samle ind for dem, der behøver det allermest. Frisk luft og motion er godt til dagen derpå, og samtidig kan 3 timer af din søndag på de århusianske gader hjælpe børnene på Afrikas Horn og i Bangladesh til et bedre liv – nu, og langt ud i fremtiden.
Med en god ven i hånden og en kold cola i tasken kan det faktisk gå hen og blive en knaldhyggelig dag i den gode sags tjeneste!
Og fik jeg sagt, at man med fordel kan skrive den slags på sit CV?
Meld dig som indsamler til Red Barnets landsindsamling på redbarnet.dk, sms INDSAMLER til 1277 (alm. sms takst) eller ring på 80 24 25 26.

Publiceret 01 September 2011 11:00