Familie og Parterapeut Annette Jensen.

Familie og Parterapeut Annette Jensen.

Børnenes 5 kærlighedssprog

Forstår dine børn, at du elsker dem?

BØRN: - Som sexolog, familie- og parterapeut møder jeg mange forskellige mennesker. En del af dem har børn, som de elsker overalt på denne jord. Trods det føler desværre mange børn sig ikke elsket. Derfor har jeg valgt at lave en række foredrag.
Siger Annette Jensen, der kan opleves to gange i lokalområdet. Nemlig torsdag den 3. november kl. 19.30 i Rishøj Idrætscenter i Ølsemagle og torsdag den 10. november kl. 19.30 på Solrød Strandkro i Solrød Strand.
Ifølge forfatter og terapeut Gary Chapman forstår vi grundlæggende kærlighed gennem fem kærlighedssprog; fysisk berøring, anerkendende ord, tid til hinanden, gaver eller tjenester. Dette gælder også børn.
- Et barns dybeste behov er at føle sig elsket. Og langt de fleste forældre elsker deres børn overalt på jorden. Alligevel føler nogle børn sig ikke elskede, fordi forældrene giver udtryk for deres kærlighed på en måde, som børnene ikke forstår, siger Annette Jensen.
Hvis man har lyst til at deltage i et af de spændene og berigende foredrag, så kan tilmelding ske på mail sexologogparterapeut@gmail.com eller på tlf. 2579 5000.
pm

Publiceret 01 October 2011 15:15