Hans Martin Asmussen blev SønderjyskE's topscorer, da holdet tabte ude til Kolding IF

Hans Martin Asmussen blev SønderjyskE's topscorer, da holdet tabte ude til Kolding IF

SønderjyskE tabte til KIF

Brændte chancer kostede SønderjyskE dyrt ude mod Kolding IF, der vandt 37-28.

Af
Mikkel Hansen

SønderjyskE tabte lørdag eftermiddag i håndboldligaen på udebane mod Kolding IF, der vandt 37-28 efter en pauseføring på 19-11.
SønderjyskE's herrer, der har leveret flere gode resultater efter oprykningen til ligaen, var aldrig i nærheden af at skabe overraskelse.
I begyndelsen var kampen meget lige med stillingen 4-4 efter otte minutter. Men ti minutter senere stod der 10-5 til Kolding, og herefter kom SønderjyskE aldrig tæt på igen.
SønderjyskE spillede sig ellers frem til mange store chancer, men Kolding-målmand Fredrik Ohlander har alt for godt styr på de sønderjyske skytter. Samtidigt var Sønderborg-holdets forsvar en smule uskarpt i perioder i første halvleg.
SønderjyskE-træner Morten Henriksen ærgrede sig efter kampen, over at holdet for anden kamp i streg brændte for mange chancer. Det samme skete nemlig sidste uge på hjemmebane mod Århus Håndbold.
- Vores angrebsspil fungerer fint, og vi kommer frem til mange chancer. Vi scorer bare ikke på dem. Måske har spillerne for meget respekt for modstandernes målmand, sagde Morten Henriksen, der stadig mente, at der var mange gode ting at tage med fra kampen:
- Vores spiller godt mod det offensive forsvar, men vi skal arbejde med afslutningerne. Forsvarsmæssigt blev det bedre i anden halvleg.
Sønderborg-drengen Lars Christiansen, der spiller for Kolding, blev kampens topscorer med ti mål. Hans Martin Asmussen blev topscorer for SønderjyskE med seks mål.
SønderjyskE's næste opgave er onsdag den 5. oktober kl. 19.30 mod AG København i Humlehøjhallen. Hvordan SønderjyskE vil tackle den nærmest umulige opgave, kan du læse i næste udgave af Lokalavisen Budstikken - og naturligvis også her på netavisen op til kampen. Vi følger naturligvis også op på kampen med resultatet og reaktioner.

Publiceret 01 October 2011 20:05