Medarbejderne i Mono, Frisør Sandbäck og Cha'Lis er klar med en komplet make over til vinderen af en konkurrence i forbindelse med Støt Brysterne-kampagnen.

Medarbejderne i Mono, Frisør Sandbäck og Cha'Lis er klar med en komplet make over til vinderen af en konkurrence i forbindelse med Støt Brysterne-kampagnen.

Støt brysterne og vind en make over

Mono, Frisør Sandbäck og Cha'Lis står klar med en flot præmie i form af en make over i en konkurrence op til Lyserød Lørdag.

LYSERØD LØRDAG: Nu skal der igen samles ind til kampen mod brystkræft, og i den forbindelse er Mono, Frisør Sandbäck og Cha'Lis gået sammen om at lave en konkurrence om at vinde en make over til en værdi af 3000 kroner.
For at vinde præmien skal man blot købe for minimum 500 kroner i en af de tre butikker. 50 kroner af købet går ubeskåret til Støt brysterne-kampagnen.
Konkurrencen om en make over starter mandag den 26. september og varer frem til lørdag den 8. oktober.
Derudover vil der hele uge 40 være forskellige aktiviteter, lotteri og konkurrencer hos Sandbäck, og alle aktiviteter går til Støt Brysterne. Hele ugen vil der være amerikansk lotteri, hvor der er rigtig gode præmier at vinde. Pigerne har fået indsamlet 100 gaver fra forskellige sponsorer, og der er god chance for at vinde, da der gevinst på hvert fjerde lod.
Lørdag den 8. oktober er der i øvrigt stort drag show i salonen klokken 8-14. Miss Sophie sælger lagkage sponsoreret af Herfølge bageren til 10 kroner pr. stykke. Her går alle pengene også til Støt Brysterne.
Mono fortsætter desuden kampagnen "Køb et Mono nylonpose og støt med 25 kroner" til Støt brysterne.
mr

Publiceret 01 October 2011 15:00