(Arkivfoto: JCJ).

(Arkivfoto: JCJ).

WIKA SuperBest inviterer til vinfestival

I slutningen af oktober inviterer Wika kunderne inden for til fire dages overdådig vinfestival med masser af forskellige vin i glassene og gode tilbud.

VIN: WIKA SuperBest i Køge har gjort det til en tradition at invitere sine kunder til en årlig vinsmagning, som uden sammenligning må kaldes den største af sin art gennemført af et privat supermarked, og nu er der en ny vinfestival i støbeskeen.
WIKA Vinfestival 2011 finder sted på følgende aftener: mandag den 24. oktober, tirsdag den 25. oktober, onsdag den 26. oktober og torsdag den 27. oktober - fra klokken 19.30 til 21.30 alle dage.
Der er traditionen tro et kæmpe udvalg af vine i alle prisklasser og fra alverdens vinlande, og der ydes store besparelser til et hidtil uset prisniveau på en række store vine, lover man fra WIKA.
- Man behøver nødvendigvis ikke at investere i en vinkælder, når man som de fleste forbrugere køber vin for at nyde inden for en overskuelig fremtid. Men udvalget, som vi tilbyder i år, spænder om muligt længere end tidligere, hvilket kan give inspiration til etablering af vinkælder. Kigger vi på prisparameteret, tilbyder vi igen i år vine med flotte besparelser, flotte tilbud som ikke tilbydes hver dag, og vine som normalt ikke tilbydes via supermarkeder, fortæller Mogens Hvid fra WIKA.
Selvfølgelig er de traditionelle vinlande godt repræsenteret ved vinfestivalen, men der vil også blive budt på nye vine fra eksempelvis Tyskland, Slovenien og Danmark.
- Så gå ikke glip af denne i særklasse begivenhedsrige vinsmagning, hvor vi også byder på lækkerier fra vores specialafdelinger, lyder det fra WIKA.
Billetter kan købes i WIKAs kiosk.
mr

Publiceret 01 October 2011 12:00