Carsten Bang.

Carsten Bang.

Bang plukker kameler i Køge

KØGE : Carsten Bang aktuel med nyt one man show ”Plukker kameler”, der får fire hjerter i Politiken og ord som “hører stadig til i superligaen” og  “charmerende og sjov” med på vejen”.
Showet kan nu opleves på Teaterbygningen i Køge på lørdag den 8. oktober kl. 20.00
Carsten Bangs nye show ”Plukker kameler”  følger op på succeser som ”Har Satan en Fætter?” og ”Bang! Jeg er død” og kan opleves i Bygningen, lørdag den 8. oktober kl. 20.
Alle kommenterer og konfronterer alt og alle. Men hvad sker der ved det? Ingenting. Der er ingen selvransagelse og derfor ingen konsekvenser. Ingen lærer noget. Det hele går i ring. Fordi ingen plukker kameler!

I ”Plukker kameler” giver Bang sit bud på, hvordan man tackler uafklarede problemer med andre - og hvordan man accepterer dét, der egentlig strider imod ens idealer og ønsker; Man plukker kameler!
Publikum kan glæde sig til et forrygende show, hvor Carsten Bang som sædvanligt leverer små genialiteter og morsomme betragtninger – med sans for detaljen og det overraskende.
pm

Carsten Bang

Carsten Bang er et godt eksempel på, at man ikke behøver at råbe højt og fare af sted med 120 km/t. for at være sjov.

Carsten har altid et glimt i øjet og har så meget soliditet og talent, at han tør tage al den tid, det passer ham. Han formår med sin humor at få sit publikum til at undre sig med ham, mens de hyler af grin. Carstens materiale er originalt, intelligent og underfundigt. Det kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum, der må overgive sig fuldstændigt til den stærkt selvironiske jyde.

Carsten Bang udvidede sin kunstneriske løbebane i det anmelderroste teaterstykke ”Gynt” på Betty Nansen Teatret i København.

Stykket, som spillede for fulde huse, blev til i samarbejde med kollegerne Jonatan Spang og Rune Klan samt rapperne Blæs Bukki fra ”Bikstok Røgsystem” og Geolo G fra ”Malk de Koijn”. Her spillede Carsten ”sig selv” som komiker, men var også en overbevisende aldrende Ibsen og en spændstig Gynt.

Har Satan en fætter? spurgte Carsten i sit første solo-show og kastede sig bl.a. over tro, overtro og egoismen. Showet blev en kæmpe succes og er også ude på DVD!

Carsten var mentor og kommentator for kollegerne i "Comedy Fight Club" på TV2 Zulu - og sammen med Lasse Rimmer var han i 2007 vært for årets største stand-up show ”Talegaver for børn” 15 års jubilæum, som hele 15.000 mennesker var inde og se.

Debuterede i februar 2008 som dramatiker med den anmelderroste forestilling "Gud' me" på BaggårdTeatret i Svendborg.

Carsten var i 2009 på tour med sit seneste one man show ”Bang! Jeg er død”, der senere på året udkom på DVD.

Carsten har i 2010 kunnet opleves på tour med Thomas Wivel og Jakob Pettersson i anledning af udgivelsen af DVD´en “Det´jo løgn”, der indeholder de største og mest mærkværdige momenter fra crazycomedyserien af samme navn, der nærmest fik kultstatus i 90erne.

Carsten Bang har senest vunder mange seerhjerter som coach i TV2 Zulus “Vild med comedy”, der har opnået flotte seertal.

Bonus: Carsten spiller med i de danske spillefilm ”Anja & Viktor – i medgang og modgang”, ”Regel nr. 1” og ”Villa Paranoia” og var en femtedel af turnéen ”Fem på Flugt”, som turnerede på de danske spillesteder i foråret 2003. Desuden var han fast besætningsmedlem på DR´s satireprogrammer med Jan Gintberg som kaptajn. I 2005 optrådte Carsten Bang på ”The Fringe Festival” i Edinburgh, som er verdens største comedy festival.

Efterfølgende har han optrådt på ”Comedy Store” i London og har brilleret som medvært på ”DM i indsamling” på DR1, til fordel for forældreløse børn i Afrika. I samarbejde med Mick Øgendahl stod han i 2005 desuden for manuskriptet til DR2´s filmmagasinet special: ”Svinedrengen, the movie”, som de begge spillede med i. Filmen blev nomineret til en tv-pris.

Publiceret 04 October 2011 05:45