Melanie Dekker

Melanie Dekker

Canadisk stjernefrø gæster Hagge’s

Af
Af René Holm

På torsdag den 6 oktober klokken 20.00, spiller Melanie Dekker Trio på Hagge?s Musik Pub.
Melanie Dekker kommer fra Vancouver og er repræsentant for den klassiske singer/songwriter-tradition. Genremæssigt spænder hun over både pop, folk og rock. I USA er hun blevet beskrevet som et mix af Sheryl Crow og Tracy Chapman. Føjes vor egen Tina Dickow til sammenligningsgrundlaget så er man tæt på et dækkende billede.
Det, der adskiller Melanie Dekker fra mængden, er hendes pragtfulde stemme, der byder på både lethed og ru dybde. Kombineret med en ægte og hjertelig fremtræden deler hun sine følelser og erfaringer med publikum gennem charmerende sange båret af den gode melodi og tekster som er lette at relatere sig til. Ikke kun ?hjerte og smerte?, men også energisk og indsigtsfuld dybde men stadig iørefaldende serveret.
Den kendte amerikanske producer, David Kershenbaum, der har arbejdet med kunstnere som bl.a. Tracy Chapman, Joe Jackson, Joan Baez, og Tori Amos har co-produceret Melanie Dekkers 2006 studie album "Revealed". ?Fall In/Wounded Soldier? var i dette år nomineret til The LA Music Awards. Og ?I Said I? var gennem 13 uger på Canadas Top50. Melanie Dekker udgav i 2008 ?Acoustic Ride?, & 2011 ?Here & Now? CD dette er en farverig selvproduceret CD som er meget mere sådan som publikum oplever koncerterne, På 'Here & Now? hun synger, ?I?m going to love you until the wind stops blowing in Denmark - mange af hendes koncerter var udsolgte ved det sidste besøg i Danmark.
På den anden side af Atlanten har Melanie Dekker optrådt med blandt andre Faith Hill, Chaka Khan, Diana Krall og Bryan Adams, Hun har sunget for præsident Bill Clinton, skrevet filmmusik og har vundet flere priser.
Set i det lys er her en sjælden chance for lokalt at opleve et kommende verdensnavn, så lad ikke muligheden gå fra dig. En ting er sikkert, du får en rigtig god koncertoplevelse.

Publiceret 04 October 2011 07:30