Lokale virksomheder holder åbent hus

Meld din virksomhed til inden 7- oktober

I ét døgn skal Hvidovres virksomheder have alles opmærksomhed. Den 17. november arrangerer Hvidovre Kommune "åbent hus" på virksomhedernes vegne. Det eneste, man som virksomhed skal gøre, er at melde sig til.

- Det er vores ambition, at virksomhederne og de ildsjæle, der driver dem, i et døgn har alles opmærksomhed. Vi håber, at rigtig mange virksomhedsejere vil gribe chancen for at invitere en bred skare af nysgerrige gæster indenfor og vise virksomheden frem på en ny måde. I Hvidovre har tre virksomheder allerede meddelt deres deltagelse, siger erhvervskonsulent Karen Brehm Sørensen.
Tre lokale virksomheder har allerede tilmeldt sig åbent hus-arrangementet.
Hvidovre Kommune arrangerer "24:TUREN" sammen med Væksthus Hovedstadsregionen og de andre kommuner i regionen.- De mennesker, der skaber vækstvirksomheder, har brug for omgivelsernes forståelse for og anerkendelse af deres resultater, siger Marlene Haugaard, direktør i Væksthus Hovedstadsregionen.- Som samfund har vi brug for deres mod og de succeser, de skaber. I Danmark er det her med at have skabt en succesfuld virksomhed, ikke noget vi skilter med, men det vil vi forsøge at få virksomhederne til at gøre den 17. november.
Uden for åbningstid
Hr. og fru. Danmark, de unge talenter fra uddannelsesinstitutionerne, iværksætterspirene der selv går rundt med en god forretningside, kunderne, kollegerne, naboerne og familien. Det er alle dem, arrangørerne vil invitere indenfor. For eksempel til en fortælling om virksomhedens historie, en særlig virksomhedskultur, en præsentation af et nyt produkt eller en rundvisning i produktionen.
- Rammerne er frie, fortæller Karen Brehm Sørensen.
- Vi håber, at virksomhederne vil dele noget af det de brænder for, og at de samtidig griber chancen for at holde åbent uden for normal åbningstid, så gæsterne for eksempel kan opleve et morgen- eller aftenbesøg...
Interesserede virksomheder kan tilmelde sig 24:TUREN senest den 7. oktober på www. 24turen.dk.

Publiceret 04 October 2011 09:00