Bølle-Bob og vennerne Foto: Malene Tofte

Bølle-Bob og vennerne Foto: Malene Tofte

Oplev Bølle-Bob med din lokalavis

Bølle-Bob Showet gæster Rødding Centret

Af
reh

?Bob er en rod, han er lærerens skræk. Han er hele byens bølle??. Teksten til Bølle-Bob sangen kan alle, både børn og voksne. Men også sangene om den irriterende lillebror, smukke Sally og sangen om ?Lasse, der har smilet til mig? vækker minder.
Det er Gunner Geertsen, der står bag de populære sange. Han skrev dem i årene 1978-81 til sit eget kor på Hornum Skole, men i dag er sangene nok Danmarkshistorien mest populære børnesange og de har solgt mere end en halv million eksemplarer.
Det er de færreste sange, der forbliver populære i mere end 30 år, men Gunner Geertesen har med sine tekster ramt noget, der er essentielt i ethvert børne- og ungdomsliv – uanset om årstallet var 1979 eller 2011. Emner som identitet, fællesskab og spirende kærlighed optager alle men er alt for ofte tabubelagte, bare ikke i sangene fra Bølle-Bob. Her bliver alt taget op, og det svære bliver gjort nemmere med gode toner og fængende omkvæd.
Den yngre generation faldt da også pladask for Bølle-Bob, da filmen "Han er grov, men han er sjov" kom på gaden i 1998. En film hvor musikken og de eviggyldige tekster var i fokus, og med mere end 125.000 solgte eksemplarer eksploderede interessen for Bølle-Bob endnu en gang.
Året efter blev Bølle-Bob Show etableret med alle de unge fra filmen, og siden da har showet gæstet mange af landets scener og underholdt både små og store børn og deres forældre.
Nu får du også muligheden for en oplevelse i særklasse, for Bølle-Bob Show gæster Rødding Centret fredag den 21. oktober klokken 11.00, og hvis du benytter tilbuddet her fra lokalavisen, får du endda et Bølle-Bob merchandise med i købet. God fornøjelse!

Publiceret 04 October 2011 09:00