Stjal 20 lokummer fra skole

Nogle gange skriver aviserne historier om børn, der ikke vil gå på toilettet i skolen, fordi de er klamme. Men nogle indbrudstyve valgte at sætte situationen endnu mere på spidsen. De stjal 20 toiletter, 20 håndvæske med tilhørende armaturer, toiletsæder og brusehoveder fra det gamle Gundsø Rådhus. På rådhuset knokler håndværkerne i øjeblikket for at gøre bygningerne klar.

Fjordskolen, som rummer kommunens specialklasser, flytter nemlig ind i de nye lokaler. Så det er rigtigt kedeligt, at der bliver stjålet fra byggepladsen. Det siger Morten Lomholdt, der er tovholder for kommunen på projektet.
- Det er ærgerligt, men hvad pokker skal jeg sige? Det er heldigvis standardvarer, så selvfølgelig kommer vi videre med byggeriet, siger han.

Morten Lomholdt har netop talt med entreprenøren, som ikke sagde, at de stjålne materialer ville give problemer. Også selvom tyvene rendte med en del værktøj.
Gundsø Rådhus nåede at stå tom i flere år, inden kommunen besluttede, at Fjordskolens forskellige afdelinger for autister og børn med ADHD skulle samles i den gamle bygning.

sp

null

Publiceret 04 October 2011 10:15