Hele Hal1 bliver fyldt med hoppeborge

Hele Hal1 bliver fyldt med hoppeborge

Efterårsferie i Skærbæk Fritidscenter

Der er masser af aktiviteter på programmet.

Af
Af René Holm

I efterårsferien er der mange muligheder i Skærbæk Fritidscenter. Der er mulighed for blandt andet, at hoppe rundt på forskellige hoppeborge, komme en tur i svømmehallen, bowle eller lege den lille kunstner i kunstnerhuset. Alt imens kan de voksne kigge på, nyde en kop kaffe eller gå en tur rundt i centret, hvis de ikke også deltager i aktiviteterne.
Torsdag og fredag er der Store Hoppedag i hal 1.
- Vi kan ikke love træthedsgaranti, men jeg er sikker på at alle børn sover godt efter et par timer i hallen, fortæller Søren Hansen fra Skærbæk Fritidscenter.
I løbet af ugen bydes der også på børnebowling, hvor der efter bowlingtimen udleveres en gratis slush ice til alle børn. Voksne må gerne bowle med til samme pris, denne aktivitet er meget populær, derfor tilrådes det at reservere baner på tlf. 74 75 19 70.
I Kunstnerhuset er der mulighed for at være kreativ. Der er noget for enhver smag, blandt andet Efterårsatelier for alle, hvor det er muligt at blive hjulpet i gang med sit eget maleri. Der er desuden også mulighed for, at lave smykker, akvarel eller fantasifulde ting med saks, lim og glimmer. Der er ligeledes T-shirt maling på programmet alle dage.
Svømmehallen har udvidet åbningstiderne i hele uge 42. Der er mulighed for at nyde de mange vandaktiviteter i vores lækre svømmehal både om formiddagen, eftermiddagen eller om aftenen. Også i uge 43 er der ekstra åbent.

Publiceret 13 October 2011 08:00