Arkiv: Kulturværftet i Helsingør åbner dørene for store møder og konferencer for at gøre byen mere attraktiv.

Arkiv: Kulturværftet i Helsingør åbner dørene for store møder og konferencer for at gøre byen mere attraktiv.

Helsingør skal huse store konferencer

Kulturværftet indleder visionært samarbejde med lokale aktører

Kulturværftet har indledt et samarbejde med lokale aktører i Helsingør for at byde ind på de helt store møder med op til 1500 deltagere.
”Med Kulturværftet som løftestang er vi blevet en langt mere synlig spiller på det danske mødemarked. Det kan huse op til 1500 mødedeltagere og har allerede vist, at faciliteterne er ideelle til større arrangementer”, siger Søren Damstrup, projektleder for møder og events, VisitNordsjælland.
Tidligere på året deltog 100 mødeplanlæggere fra hele landet i et arrangement om nye mødeformer. Otte nordsjællandske mødesteder fik besøg i løbet af dagen, der kulminerede på Kulturværftet.
”I øjeblikket byder vi ind på et arrangement med 1000 deltagere. Det er en stor svensk virksomhed, der overvejer at lægge sin konference her. Det er altafgørende, at vi nu bliver taget i betragtning til den slags arrangementer. Tænk bare på hvad det ikke kaster af sig i form af hotelovernatninger, restaurantbesøg og omsætning for detailhandlen. Samtidig ved vi jo, at konferencegæster ofte vender tilbage til destinationen med familie eller venner”, siger Søren Damstrup.

VisitNordsjælland laver nu et samarbejde med BDP og ICS, der er to bureauer, der skal sikre en professionel håndtering af møder og konferencer.

Publiceret 13 October 2011 19:47