Søren Bonde Hansen er Sønderborgs nye kommunaldirektør

Søren Bonde Hansen er Sønderborgs nye kommunaldirektør

Sønderborg får ny kommunaldirektør.

Søren Bonde Hansen bliver Sønderborgs nye kommunaldirektør.

Af
Mikkel Hansen

Afløseren for kommunaldirektør Alfred Holm Petersen, der snart går på pension, er nu fundet.
Det bliver den 51-årige Søren Bonde Hansen, der overtager jobbet fra årsskiftet.
Han kommer fra en stilling som adm. direktør i By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune og tiltræder i Sønderborg 1. januar.
Den nye kommunaldirektør er sig bevidst om Sønderborgs særlige udfordring med stadig flere borgere, som ikke længere er på arbejdsmarkedet og med prognoser om stagnation i indbyggertallet. Søren Bonde Hansen forventer derfor sammen med byråd og eksterne partnere at igangsætte et politikudviklende arbejde, hvor det lykkes at gennemføre de prioriteringer, som skal til for at skabe råderum til ambitiøse investeringer i både kerneydelsen og i vækstinitiativer.
– Mit mål er at bidrage med god og tydelig ledelse, og selvom det er fem år siden, at den nye kommune blev dannet, så er det mit indtryk, at Sønderborg fortsat har et uforløst potentiale, som jeg gerne vil være med til at løse op for, og som kan give fremdrift, siger den nye kommunaldirektør.
Søren Bonde Hansen er gift gennem 24 år med Ulla Mokkelbost, og parretn har tre børn i alderen 15-20 år. Familien planlægger senere at flytte til kommunen.
Søren Bonde Hansen blev valgt blandt 19 ansøgere, og der var enighed i både ansættelsesudvalget, økonomiudvalget og byrådet om ansættelsen.

Publiceret 13 October 2011 09:00