Sydbanks sparekniv rammer også Vejen

Sydbanks filialdirektør i Vejen vil ikke udtale sig om mulige fyringer i byen. Det er dog sikkert, at der bliver ændret på åbningstiderne i den lokale bank

Af
Susie Jessen

Det har ikke været en sjov start på ugen for Sydbanks medarbejdere. Mandag udsendte Sydbank en pressemeddelse med den dårlige nyhed, at banken er presset til at fyre 100 medarbejdere. 89 af disse har allerede fået en fyreseddel.

Brian Skov Nielsen er filialdirektør i Sydbank i Vejen og han vil ikke i øjeblikket kommentere på, om fyringerne kommer til at ramme de ansatte i Vejen.
- Som tingene ser ud lige nu, vil jeg helst ikke udtale mig om fyringerne kommer til at ramme os. Og det er udelukkende af hensyn til mine kollegaer her i banken, lyder det fra Brian Skov Nielsen

Filialdirektøren erkender dog, at Sydbank i Vejen, ligesom de fleste af bankens øvrige afdelinger kommer til at ændre åbningstiderne.

Også Sydbanks kunder kommer i fremtiden til at mærke til uroen. Banken gennemfører fra den 14. oktober en rentestigning på op til 0,5 procentpoint.
Sydbanks forklarer i pressemeddelsen, at det er uroen på det finansielle marked og den generelle afmatning i samfundsøkonomien, der har skabt den nye situation.

Publiceret 13 October 2011 10:00