Trine Noer Kjelstrup.

Trine Noer Kjelstrup.

Team Køge Volley-piger på landsholdet

Klubbens store talentarbejde bærer frugt.

VOLLEYBALL: Årets ungdomsklub i dansk volleyball – Team Køge Volley - forsætter med at levere talenter til ungdomslandholdene.
Nu er ikke mindre end fire piger fra Team Køge Volley udtaget til DU/19 landholdet.
I september havde Team Køge Volley således 5 spillere med på U/17 ungdomslandsholdene, som spillede NEVZA-mesterskaber - Nordiske mesterskaber - i Sverige.
- Og nu er så fire Team Køge Volleyspillere udtaget til DU/19 Landsholdet, som deltager i NEVZA-mesterskaberne for U/19-hold på Færøerne i dagene 9.-12. november, fortæller Simon Mikkelsen fra Team Køge Volley.
De fire spillere fra Team Køge Volley som skal repræsentere Danmark er Emma Brix, Julie Molin De Blanck, Trine Noer Kjelstrup og Clara Christensen Vieira. Yderligere er Laura Brix fra Team Køge Volley udtaget som reserve i tilfælde af at der opstår skader i truppen inden mesterskaberne.
- I Team Køge Volley er vi stolte af at vores talentudvikling bære frugt og det er et skulderklap hver gang vi får udtaget spillere til landholdene, siger Simon Mikkelsen.
- Det bekræfter os jo i at det store arbejde vores trænere og spillere udføre til dagligt udvikler spillerne og nogle af spillerne så meget at de er blandt landets allerbedste.
DU/19-landholdet skal i efterårsferien på træningslejr i Holtehallen sammen med Dame-A-landsholdet. Ud over fællestræning med de to hold er der planlagt en træningskamp mellem holdene. Så DU/19-landsholdet er sikret kamptræning af den bedste slags inden NEVZA-mesterskabet.
Sidste år lykkedes det de danske piger, at vinde sølv og var kun 2 point fra en guldmedalje.
Dette flotte resultat skal DU/19-landholdet forsøge at leve op til og der er rimelige forventninger til at resultatet måske endda kan forbedres, mener ungdomslandstræner Skafte Herskind.
pm

Publiceret 13 October 2011 14:15