Roskilde Håndbolds træner John Lorentzen forbereder den taktiske del af optakten til lørdagskampen mod Sønderjyske med videomateriale fra Jydernes seneste kamp.

Roskilde Håndbolds træner John Lorentzen forbereder den taktiske del af optakten til lørdagskampen mod Sønderjyske med videomateriale fra Jydernes seneste kamp.

John Lorentzen:

Jeg tror på sejr over Sønderjyske

To forhold taler imod Roskilde-sejr i Haderslev på lørdag: Sønderjyskes hollandske landsholds-spillere og den svære udebane efter lang rejsetid.
Tre forhold taler tilgengæld for for overraskelsen: Et minus på favoritværdigheden. De unge roskilde-spillere er ved at være spillet sammen. Og Roskilde-træner John Lorentzens erfaring og taktiske snilde.
- Jeg tror på det i Sønderjyske, siger træneren utvetydeligt. Ingen tvivl om at det er en svær kamp. Men vi kan dårligt fejle og alene der ligger noget psykologi, vi kan bruge.

Sammenspillet er på vej

Samtidig noter Lorentzen at det går frem på træningsbanen efter en svær sæsonstart med ni nye navne i truppen.
Tabet af langtidsskadede Louise Olsen er stadigt tungt, men andre som eksempelvis den knap 190 cm høje Camilla Fangel stepper mere og mere op på pladsen som forsvarsklippe og stregspiller.
- Da vi slog Rødovre i seneste kamp, fungerede mange ting ret godt. Dog var baggrunden lidt billig.
Den store Roskilde-træner har i øvrigt den lille trumf i ærmet, at han har video-materiale fra Sønderjyskes kamp mod Skive mandag i denne uge.

Friskt jysk nederlag

En kamp, som Limfjords-jyderne vandt - hvilket fortæller John Lorentzen to ting.
- Vi kan se, hvordan de skal spilles. Og vi ved at man kan vinde over dem. Men det kræver tempo i angrebsspillet, samtidig med at vi husker aftalerne.
- I forsvaret skal vi nok veksle mellem at dække 6-0 og andre gange mere offensivt. De har en rigtig god højre back, som vi skal stække.
- I målet skal Ane Munk og Elisabeth Duus spille helt op til deres bedste.

Fakta

Roskilde Håndbolds damer er pt nummer fem i 1. division
På lørdag drager holdet til Haderslev for at møde Sønderjyske, som holder rækkens 3. plads
Roskilde-træner John Lorentzen sender sine spillere på banen for at vinde. Men han kan leve med et nederlag på op til 5 mål
Roskilde-damerne har vundet fire af sæsonens 7 kampe. Tre er tabt

Publiceret 29 October 2011 08:30