Målmand Steffen Riisbøl var en af SønderjyskE's bedste mod Århus.

Målmand Steffen Riisbøl var en af SønderjyskE's bedste mod Århus.

Riisbøl førte an

SønderjyskE-træner glæder sig over uafgjort mod Århus og en stor kamp af Steffen Riisbøl

Efter flere udebanekampe uden point skabte SønderjyskE onsdag aften et flot resultat ude mod Århus Håndbold.
- Jeg er ovenud tilfreds. Der var selvfølgelig perioder, hvor vi lå til to point. Spillemæssigt var det ikke en fantastisk kamp, men vi viser god vilje og godt forsvarsspil, sagde Morten Henriksen umiddelbart efter kampen til Lokalavisen.dk. Han erkendte, at holdet mistede for mange bolde i angrebsspillet.
- Offensivt smed vi for mange bolde væk og gav Århus for mange kontrachancer. Vi har i periode for store problemer med at åbne Århus forsvar, sagde Morten Henriksen.
Det var også grunden til at SønderjyskE ikke satsede hele butikken på en sejr i slutsekunderne.
- Netop fordi vi har givet Århus mange kontrachancer til sidst, valgte vi at spille sikkert de sidste sekunder, sagde Morten Henriksen, der også glædede sig over, at stimen af nederlag på udebane nu er brudt:
- Journalisterne har haft travlt med, at vi ikke har gjort de så godt ude, men vi viste i dag, at vi kan spille godt på udebane.
SønderjyskE's største profil var målmand Steffen Riisbøl, der normalt er andetvalg efter René Villadsen. Men i første halvleg kom Riisbøl på mål, og han leverede mange store redninger resten af kampen, og han har en stor andel i det uafgjorte resultat.
- René Villadsen gjorde det ikke dårligt, men der var gået et par mål ind på kort tid, så vi valgte at prøve med Steffen på mål. Og han greb i den grad chancen.

null

Publiceret 30 November 2011 20:45