Bongoinstituttet er igen i år klar på Teaterbygningen efter jul.

Bongoinstituttet er igen i år klar på Teaterbygningen efter jul.

Bongoinstituttet klar til juletradition

JULEKONCERT: 2. juledag på Teaterbygningen er alt klar til årets sidste koncert i Musikforeningen Bygningen, den traditionsrige store fest med Bongoinstituttet.
Der er altid dømt fest når Musikforeningen og Teaterbygningen åbner dørene til det store 2. juledagsarrangement med musik i to etager. Det er dagen, hvor køgenserne mødes efter julefrokosten hjemme hos familien, og gi'r den gas til tonerne af Bongoinstituttets "CARIBHOP", der er udsprunget af et repertoire fyldt med soca, reggae og hiphop.
Bongoinstituttet består af musikere der alle har trådt deres barnesko i Køge: Torsten Lefmann, Joacim P, Torben Ringsmose, Karsten Mansa, Martin Pedersen, Nicolas Findsen og Jesper Rytkow. Bongoinstitututtet har også ofte gæstesolister med, men det er altid en dyb hemmelighed indtil selve aftenenen.
I år vil de lokale DJ's MY&HOU varme op til Bongoinstituttet med deres bud på musik, der sætter gang i festen. Årets musikalske indslag i Musikcafeen på Teaterbygningens 1. sal er "Gynækologer uden grænser", der spiller det, publikum gerne vil høre i en loungeagtig tilbagelænet stil.
Billetter er til denne aften kan købes på Teaterbygningen, Visit Køge eller via www.billlugen.dk.

Publiceret 01 December 2011 10:00