De to dygtige kidshold fra Rishøj IF Volleyball.

De to dygtige kidshold fra Rishøj IF Volleyball.

De små kan også spille volley

VOLLEYBALL : Rishøj IF Volleyball deltog i søndags med to Kidshold i Kidsvolley level 2 stævne i Roskilde.
Det blev en god dag for børnene og deres forældre ikke mindst fordi børnene spillede noget rigtig flot Kidsvolley.
- Det var første gang de to hold fra Rishøj IF Volleyball skulle spille level 2 i denne sæson og de unge spillere var meget spændte på, hvor gode de andre hold var. I løbet af dagen viste det sig dog at de unge Rishøj-spillere ikke havde noget at frygte. De kæmpede fantastisk og teknisk klarede de sig også godt helt som forventet, fortæller Simon Mikkelsen fra Rishøj IF Volleyball.
De to hold kom i hver deres pulje med 4 hold i hver.
Rishøj A vandt alle deres puljekampe med henholdsvis 19-4 mod Hundested, 11-10 mod Vordingborg og 12-2 mod VK4000 A.
Rishøj B vandt deres 2 første puljekampe med henholdsvis 7-6 mod Hvidovre A og 15-6 mod Næstved A i sidste puljekamp tabte Rishøj B 4-14 mod VK4000 B.
Puljeresultaterne førte til at de to Rishøj hold skulle mødes i semifinalen efter at være blevet nr. 1 og nr. 2 i hver deres pulje. I semifinalen vandt Rishøj A 11-7 over Rishøj B. I kampen om 3.-4. pladsen vandt Rishøj B med 10-4 over VK4000 A.
I finalen vandt Rishøj A med 14-9 over VK4000 B og vandt dermed guldmedaljer, som det synlige bevis for den flotte indsats.
- Begge mandskaber viste en utrolig gejst og turde i lange periode vælge de svære løsninger, som ofte gav point. Holdene heppede på hinanden og der var en god og positiv ånd på holdene også, når der var modvind på banen. I det hele taget vat det en rigtig hyggelig dag for alle, så tak til både børn, træner og forældre, roser Simon Mikkelsen.
pm

Vidste du, at

Rishøj IF Volleyball og Bjæverskov Volley er moderklubber til Team Køge Volley.
Rishøj IF Volleyball og Bjæverskov Volley tilbyder Kidsvolley på alle levels fra level 0-4.
Alle børn fra 6-12 år kan være med.
Se mere på www.TeamKoegeVolley.dk .

Publiceret 01 December 2011 15:00