Julemanden prøver at få mere rytme ind i EfB´spillerne

Julemanden prøver at få mere rytme ind i EfB´spillerne

EfB´spillere uden rytme

Ingen jul uden EfB´s juletræsfest på Blue Water Arena

Af
Kim Schou

Onsdag aften strålede børnenes øjne om kap med julekuglerne på det smukt pyntede juletræ, da 400 af EfB´s største fans blandt de yngste i hele regionen var inviteret indenfor til julehygge med spillerne fra fodboldholdet og ishockeymandskabet.
Der var æbleskiver, saftevand, ansigtsmaling, dans om juletræet, gaver og snolder til alle børnene. Men det de mest af alt var kommet for, var autografer af deres idoler. Samtidig var der gang i børnenes mobiltelefoner og forældrenes kameraer, da det hele naturligvis skulle gemmes i scrapbogen.
Der blev skrevet autografer alle steder. På fotos, bolde, trøjer og armene. Traditionen tro var der rift om Jesper Lange og Søren Riecks, men alle nåede rundt til alle spillerne, inden den aktive julemand fik kaldt børnene og spillerne ud til en dans om juletræet.
- Hvis I spiller fodbold som I danser, så kan jeg godt forstå at I er nede at vende i 1. division, sagde julemanden med et glimt i øjnene.
Jo det var en hyggelig aften for børnene og deres idoler. En rigtig god tradition.

Disse to Oksbøl brødre, Jeppe på otte år og Lasse på fem år har før mødt Søren Riecks.
- Jeg husker dem godt, fortæller EfB-spilleren

Disse to Oksbøl brødre, Jeppe på otte år og Lasse på fem år har før mødt Søren Riecks. - Jeg husker dem godt, fortæller EfB-spilleren

Oliver på halvandet år var med sin mor, bogholder hos EfB, Jette Hindsig Fugleberg til juletræsfest. Hun er selv tidligere topspiller i Varde IF.

Oliver på halvandet år var med sin mor, bogholder hos EfB, Jette Hindsig Fugleberg til juletræsfest. Hun er selv tidligere topspiller i Varde IF.

Sebastian Starup på otte år og lillebror Alexander på syv år mødte et af deres idoler, Mikkel Agger.
- Han er bare så sej, fortæller de.

Sebastian Starup på otte år og lillebror Alexander på syv år mødte et af deres idoler, Mikkel Agger. - Han er bare så sej, fortæller de.

Publiceret 01 December 2011 15:00