Der bliver ikke kørt med veterantoget i den kommende weekend, da det ikke har været muligt at få den nødvendige køretilladelse.

Der bliver ikke kørt med veterantoget i den kommende weekend, da det ikke har været muligt at få den nødvendige køretilladelse.

Julekørsel med veterantoget aflyses

Foreningen Haderslev-Vojens Banen har set sig nødsaget til at aflyse weekendens julekørsel med veterantoget, da man ikke har fået en køretilladelse fra Trafikstyrelsen.

Af
Dorthe Andresen

Alle havde glædet sig til at køre en juletur med veterantoget mellem Vojens og Haderslev i den kommende weekend. De frivillige og sikkert også de mange voksne og børn, der havde sat kryds i kalenderen.
Men igår fik Foreningen Haderslev-Vojens Banen så besked fra Trafikstyrelsen om, at der ikke kan gives køretilladelse. En besked, som er kommet meget bag på foreningen.
- Vi havde aldrig troet, at vi ikke ville få den køretilladelse. Og det ærgrer mig da rigtig meget, fordi vi i god tid har været ude at markedsføre julekørslen. Men vi kan jo ikke vente med at markedsføre det, til tre dage før, siger Carsten Ørnsholt, der er formand for Foreningen Haderslev-Vojens Banen.
Udover at der ikke kører juletog, så oplyser Carsten Ørnsholt, at der heller ikke vil være noget julemarked ved Hammelev eller hestevognskørsel til Tørning Mølle.
De passagerer, der allerede har købt billetter til en af weekendens togture, kan få refunderet pengene hos VisitHaderslev.
 

Publiceret 01 December 2011 09:15