Stjernesekretariatschef Tine Hansen (t.v) satte julen i gang i lørdags sammen med nissen Pyt i midten og stjerne-medarbejder Tina Vogelius. (Foto: Erling J.)

Stjernesekretariatschef Tine Hansen (t.v) satte julen i gang i lørdags sammen med nissen Pyt i midten og stjerne-medarbejder Tina Vogelius. (Foto: Erling J.)

Til julebal i Roskilde

Af
Anette Gundlach

Der har allerede været julepyntet længe på kontoret, hvor Roskilde Handel og Stjerne sekretariat huserer. Sekretariatschef Tine Hansen elsker julen og alt, hvad der har med jul at gøre. Derfor er hun også altid ekstra glad i denne tid, hvor hun får lov til at planlægge hele midtbyens udsmykning og underholdning i hele julemåneden. - Jeg elsker at hygge og at følge med i de nyeste tendenser for udsmykning, siger hun med julelys i øjnene.

Sikker kørsel

I år er Tine Hansen ekstra glad, for Roskilde Kommune har lovet at sørge for at bilister og andre trafikanter kan komme sikkert frem til midtbyen. Det betyder, at folk kan komme frem til byen og nyde synet af den gamle jule-udsmykkede købstad, i modsætning til sidste år, hvor Roskilde var sneet inde og resten af Danmark var sneet ude, fordi det var umuligt at køre på de snefyldte veje. - Det er jeg virkelig glad for. Det betyder jo at julehandlen og –stemningen er reddet, siger Tine Hansen. Hun forklarer, at hvis man vil have tjek på trafikken i Roskilde skal man bare sende en sms til 1999 og skrive: vinter vejr.

Masser af underholdning

I den kommende måned har Roskilde Handel og Stjernebutikker sørget for masser af underholdning alle lørdag og søndage frem til juleaften, så julestemningen bliver båret ind, og det bliver lidt hyggeligere at sørge for de mange forberedelser. Søndag 4. december kan man for eksempel opleve Kaya Brüel og Ole Kibsgaard synge julesange sammen klokken 12 og 13.20 på Stændertorvets scene. Juletoget kører også frem til og med lille juleaften. Man kan følge med i juleaktiviteterne i Roskilde Avis og på avisens hjemmeside, Stjernebutikkernes hjemmeside og Roskilde Stjernebutikkers facebookside. Der kan man også komme med forslag til aktiviteter i byen. Tine Hansen ønsker alle i Roskilde en rigtig god og hyggelig jul.

Publiceret 01 December 2011 00:00