Der er whisky i Messe C fra kl. 9-18 den 14. april 2012.

Der er whisky i Messe C fra kl. 9-18 den 14. april 2012.

Whiskymesse flytter til Fredericia

Danmarks største whiskyevent er vokset ud af hallerne i Kolding

Af
Af Rune Moesgaard

Siden 2001 har Danmarks største whiskymesse år efter år indfundet sig i Bramdrupdam Hallerne i Kolding. Men den støt stigende interesse for arrangementet har betydet, at messen med tiden er vokset ud af rammerne. Næste år flytter arrangørerne derfor whiskymessen til Messe C i Fredericia, hvor Henrik Olsen og Ulrik Bertelsen spår deres fælles hjertebarn en whisky-gylden fremtid.
- Vi synes, at Messe C i Fredericia er det helt rigtige sted at lade messen vokse sig større. Det er ikke så langt fra det oprindelige udgangspunkt i Kolding, og så er det et kongrescenter med masser af erfaring i at huse store arrangementer, siger Henrik Olsen, der tror på, at stamgæsterne vil tage godt imod beslutningen om at rykke til en anden by.
- Der skal sikkert nok være nogen, som vil være utilfredse med, at vi flytter. Men nogle gange forandrer tingene sig jo, og så må folk jo acceptere det eller lade være...

Alle veje fører til Fredericia

Ifølge Ulrik Bertelsen udmærker Fredericia sig også ved at være forbundet direkte til alle større danske byer, så det bliver lettere at komme frem til messen.
- Man kan tage tog direkte til Fredericia fra både København og Aalborg og alle stationsbyer indimellem, hvilket må siges at være et stort plus, når man skal til og fra en whiskymesse. Nu handler det jo ikke om at blive beruset, men der skal jo ikke mange smagsprøver til, før man ikke må køre bil, og så er toget jo et glimrende alternativ, forklarer Ulrik Bertelsen.
Whiskymessen ikke kun er for garvede whiskynydere og eksperter.
- Jeg tør godt garantere, at der er noget for enhver smag på messen. Er man ikke lige til whisky, har vi også adskillige stande med rom og spændende kvalitetsøl fra hele verden, siger Ulrik Bertelsen og tilføjer, at kvinder er mere end velkomne.
- Det kan jo godt virke lidt som en mandeverden, men faktisk er der flere virkelig dygtige whisky-glade kvinder med på messen, og en god whisky kan jo nydes af alle. Hvis de altså er gamle nok, understreger han.

Publiceret 01 December 2011 08:00